Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014 parfum za moške

 • Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014 parfum za moške
 • Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014 parfum za moške 1
 • Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014 parfum za moške 2
 • Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014 parfum za moške 3
   več

  Različice Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014

  Gor

  Opis parfuma Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Sestavine

  Zgornje note

  pomaranča

  Bazne note

  poper

  Srčne note

  cedra, vetiver, benzoin, pačuli

  Toaletna voda Hermes Terre D'Hermes je parfum za moške, ki prihaja iz delavnic priznanega francoskega modnega doma Hermes. Parfumi Hermes se odlikujejo po tem, da so navdihnjeni z naravno lepoto in čistim vzdušjem narave. Veliko parfumov upošteva dejstvo, da se podjetje posebej ukvarja s proizvodnjo usnjenih torbic in pogosto vsebujejo prav aromo usnja. Kompozicije parfumov Hermes so vedno zelo naravne, ampak hkrati zelo privlačne. Vzbudijo v človeku naravno nagonskost. Prav to velja tudi za parfum Terre D'Hermes, ki je bil narejen leta 2009.

  Parfum Terre D'Hermes ima zelo presenetljiv značaj. Deluje močno s svojimi temnimi toni, ampak hkrati vsebuje nekaj nežnega in posebno očarljivega. Pristane vsakemu moškemu, ki se ne boji iskati v vsakdanjosti življenja izjemnih in presenetljivih trenutkov. Vzdušje, ki ga ta parfum ustvarja deluje nepremagljivo in sigurno ne pusti nikogar pri miru. Parfum vsebuje temeljne prvine, ki ustvarjajo bistvo možatosti in naravne moči in poudarjajo osebnost svojega uporabnika. Dišava D'Hermes deluje klasično, čeprav se v njenem razvoju pogosto pojavljajo nenavadne in presenetljive prvine, ki ji dodajajo novo energijo.

  Kompozicija toaletne vode Terre D'Hermes je ustvarjena zelo genialno iz minimalnega števila prvin, ki se med seboj popolnoma ujemajo. Odpira se s presenetljivo dominantno citrusno aromo grenivke in pomaranče, ki ju dopolnjuje močan poper. Kasneje se pridruži vonj vetiverja, ki ga poudarja vzdušje vlažnega poletnega gozda. Tega zastopa topel vonj cedre. Parfum je namenjen za vsako obdobje leta in vsako vreme. Vsakič prevzame drugačno obliko in prevlada ena od njegovih dominant.

  Steklenička parfuma je narejena tako, da ne pusti nikogar hladnega in pritegne k sebi veliko število pogledov. Deluje zelo elegantno, luksuzno in magnetično privlačno. Kombinacija stekla, kovinskih prvin in črnega pokrovčka spominja na močan možat značaj celotnega parfuma.

  Gor

  O blagovni znamki Hermès

  Parfumi Hermes | Hermes – Francoska modna blagovna znamka s poudarkom na visoko kakovostnih usnjenih modnih dodatkih in luksuznih parfumih ima ime po ustanovitelju Thierry Hermesu. Ustanovljena je bila leta 1837 v Parizu in prvotno izdelala sedla za konje in drugo opremo za jahanje, potem torbice, nakit, ure in strehe kabrioletov. Prva torbica je bila narejena leta 1922, nato pa so oblikovali še v različnih velikostih, barvah in stilih. Trenutno jih kupujejo slavne osebe. Parfumi Hermes segajo med priljubljene znamke na trgu in prvič so se pojavili leta 1950. Hermes je zvest usnju tako z vsebino kot z embalažo.

  Gor

  Ocena Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014

  Kaj menite o Hermès Terre D'Hermes H Bottle Limited Edition 2014 izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu