Guerlain Terracotta le Parfum, toaletna voda za ženske 100 ml | salma.si

Guerlain Terracotta le Parfum

toaletna voda za ženske 100 ml

Guerlain Terracotta le Parfum toaletna voda za ženske 100 ml
Guerlain Terracotta le Parfum toaletna voda za ženske 100 ml
Guerlain Terracotta le Parfum toaletna voda za ženske 100 ml
Guerlain Terracotta le Parfum toaletna voda za ženske 100 ml
Guerlain Terracotta le Parfum toaletna voda za ženske 100 ml
Guerlain Terracotta le Parfum toaletna voda za ženske 100 ml
100 ml

Koda: GUR1242 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma Guerlain Terracotta le Parfum

Luksuzna ženska dišava Guerlain Terracotta Le Parfum je polna sonca in čutnosti. Njena izbrana aroma lahko k vam pripelje zelo izjemno vzdušje, ki vas popolnoma očara. Skrbno izbrane esence dišave Guerlain Terracotta Le Parfum vas prenesejo vse do eksotičnega paradiža!

Začetek edinstvene dišave za ženske Guerlain Terracotta Le Parfum se odpira s svežimi toni bergamotke. Citrusne esence nato dopolnjuje delikatni kokos, ki poudarja poletni značaj dišave. Tahitijska gardenija lepo nadišavi vašo kožo skupaj s cvetovi pomarančevca. Svilnat jasmin in ylang-ylang vas takoj prevzameta. Osnovo dišave ustvarjata dragocen mošus in sladka vanilja. Ženska dišava Guerlain Terracotta Le Parfum je idealna izbira za pomladne in poletne mesece. Eksotično vzdušje vam pa lahko pričara tudi pozimi, ko vas njena aroma ogreje!

Obkrožite se s čutno dišavo poletja in izrazite svojo čutnost! Ženska dišava Guerlain Terracotta Le Parfum je ustvarjena za sodobne moderne ženske, ki ljubijo poletno vzdušje. Edinstvena okrogla steklenička dišave Guerlain Terracotta Le Parfum ima zlato sredino, ki simbolizira sonce. Steklena okrogla steklenička je v kontrastu s črnim pokrovčkom.

Sestava

Bazne note
cvet pomarančevca, jasmin, ylang ylang
Srčne note
mošus, vanilija
Zgornje note
bergamotka, kokos, tahitijska gardenija
Vrsta dišave
cvetlične

O blagovni znamki Guerlain

Parfumi Guerlain | Kozmetika Guerlain – legenda o kozmetiki in parfumih. Guerlain, legendarna francoska blagovna znamka parfumov, izdelkov za nego kože in dekorativne kozmetike, spada med svetovno najbolj priznane znamke in s svojo tradicijo izdelave parfumov in kozmetike, ki je že 180-letna, sodi med najstarejše na svetu.

Ustanovil jo je leta 1828 Pierre-François-Pascal Guerlain, ki je v svoji prvi trgovini v Parizu kmalu začel prodajati lastne parfumske vode, toaletne vode in kozmetične proizvode. V polovici 19. stoletja je bil Guerlain najbolj zahtevan proizvajalec parfumov v Parizu in je v okviru svojega koncepta personaliziranih dišav ustvaril na primer Eau Impériale za vojvodinjo Eugenijo, ženo Napoleona III. Sčasoma je imel stranke v večini evropejskih kraljevskih dvorišč, med katerimi je bila tudi britanska kraljica Viktorija, španska kraljica Isabela ali avstrijska cesarica Sissi.

Od leta 1860, ko je Pierre-François-Pascal Guerlain ustvaril svojo prvo dišavo Eau de Cologne Imperiale, je nastalo pod blagovno znamko Guerlain že več kot 200 parfumov za moške in ženske, pri katerih so poleg ustanovitelja znamke sodelovali na primer njegovi potomci Jacques Guerlain, Jean-Paul Guerlain ali Aimé Guerlain.

Za svoje parfume Guerlain je vedno uporabljal luksuzne in dragocene materiale, na primer francosko vaniljo ali ylang-ylang iz lastnih plantaž na Komorskih otokih. Hkrati je bil inovator pri izkoriščanju sintetičnih materialov. Parfum Jicky je bil leta 1889 prvi, v katerega je Aimé Guerlain dodal kumarin.

Na področju dekorativne kozmetike in nege kože so bili izdelki Guerlain vedno tehnološko inovativni in so izdelani s pomočjo najbolj modernih postopkov iz najbolj kakovostnih materialov. Blagovni znamki je uspelo, da je postala prva, ki je ustvarila trd make-up, ki je bil izdelan leta 1840, ali prvi serum, ki je nastal po stoletnih izkušnjah leta 1950, in je predstavljal popolnoma novo metodo nanosa nege za obraz.

Blagovna znamka Guerlain je bila do leta 1994 družinsko podjetje, ki ga je vodilo nekoliko generacij potomcev Pierre-François-Pascala. Nato jo je dobil koncern Louis Vuitton Moet Hennessy, ampak njen sloves se ni končal. Od parfumov, izdelkov za nego kože obraza in telesa, do dekorativne kozmetike, vsak od proizvodov iz neverjetno široke ponudbe blagovne znamke Guerlain je jamstvo vrhunske kakovosti.

Ni nič čudnega, da je Guerlain še vedno danes povezan z najbolj slavnimi imeni javnega življenja. V modernem času so predstavitelje kraljevskih dvorišč dopolnili številni privrženci blagovne znamke Guerlain iz najbolj slavnih zvezdnic, kot je na primer Rihanna, Courtney Love, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Karolina Kurkova, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Natalia Vodianova ali – malo prej – Marilyn Monroe.

„Ustvarjajte dobre izdelke in nikoli ne delajte kompromisov kar se tiče kakovosti. Kar se tiče ostalega, iščite enostavne ideje in jih uresničujte vestno.“ (Pierre-François-Pascal Guerlain)

Menu