GUERLAIN LA PETITE ROBE NOIRE parfumirana negovalna šminka | salma.si

Guerlain La Petite Robe Noire

parfumirana negovalna šminka

Guerlain La Petite Robe Noire parfumirana negovalna šminka
Guerlain La Petite Robe Noire parfumirana negovalna šminka
Guerlain La Petite Robe Noire parfumirana negovalna šminka
odtenek 001 My First Lipstick 2,8 g
24,52

Koda: GUR1859 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri četrtek, 16. 8. 2018

Opis kozmetike Guerlain La Petite Robe NoireOpis:

Parfumirana negovalna šminka La Petite Robe Noire Deliciously Shiny Lip Colour iz portfelja legendarne francoske blagovne znamke Guerlain doda ustnicam nepremagljivo lepoto. Guerlain la Petite Robe Noire je vrhunska, kakovostna šminka, ki ustnicam zagotovi dolgotrajno obstojnost barve v želenem odtenku in zahvaljujoč luksuzni sestavi hkrati neguje nežno kožo ustnic. Inovativna, lahka tekstura in možnost plastenja zaradi tankega filma omogočata izbrati med naravnim ali bolj izrazitim ličenjem in hkrati ohraniti voljnost in udoben občutek ustnic. Nezamenljiv cvetličen vonj šminke zapeljuje k poljubljanju.

Učinki:

  • ustnicam dodaja živo barvo in visok sijaj
  • neguje, spodbuja voljnost ustnic
  • omogoča izbiro intenzitete ličenja
  • čutno diši po bergamotki, malini in vrtnici

Sestava:

  • mešanica izbranih olj
  • posebni „POP“ pigmenti
  • smola, ki spodbuja sijaj

Navodilo za uporabo:

Na ustnice nanesite eno plast šminke za rahlo obarvan pridih ali tri plasti za izrazit odtenek.

O blagovni znamki Guerlain

Parfumi Guerlain | Kozmetika Guerlain – legenda o kozmetiki in parfumih. Guerlain, legendarna francoska blagovna znamka parfumov, izdelkov za nego kože in dekorativne kozmetike, spada med svetovno najbolj priznane znamke in s svojo tradicijo izdelave parfumov in kozmetike, ki je že 180-letna, sodi med najstarejše na svetu.

Ustanovil jo je leta 1828 Pierre-François-Pascal Guerlain, ki je v svoji prvi trgovini v Parizu kmalu začel prodajati lastne parfumske vode, toaletne vode in kozmetične proizvode. V polovici 19. stoletja je bil Guerlain najbolj zahtevan proizvajalec parfumov v Parizu in je v okviru svojega koncepta personaliziranih dišav ustvaril na primer Eau Impériale za vojvodinjo Eugenijo, ženo Napoleona III. Sčasoma je imel stranke v večini evropejskih kraljevskih dvorišč, med katerimi je bila tudi britanska kraljica Viktorija, španska kraljica Isabela ali avstrijska cesarica Sissi.

Od leta 1860, ko je Pierre-François-Pascal Guerlain ustvaril svojo prvo dišavo Eau de Cologne Imperiale, je nastalo pod blagovno znamko Guerlain že več kot 200 parfumov za moške in ženske, pri katerih so poleg ustanovitelja znamke sodelovali na primer njegovi potomci Jacques Guerlain, Jean-Paul Guerlain ali Aimé Guerlain.

Za svoje parfume Guerlain je vedno uporabljal luksuzne in dragocene materiale, na primer francosko vaniljo ali ylang-ylang iz lastnih plantaž na Komorskih otokih. Hkrati je bil inovator pri izkoriščanju sintetičnih materialov. Parfum Jicky je bil leta 1889 prvi, v katerega je Aimé Guerlain dodal kumarin.

Na področju dekorativne kozmetike in nege kože so bili izdelki Guerlain vedno tehnološko inovativni in so izdelani s pomočjo najbolj modernih postopkov iz najbolj kakovostnih materialov. Blagovni znamki je uspelo, da je postala prva, ki je ustvarila trd make-up, ki je bil izdelan leta 1840, ali prvi serum, ki je nastal po stoletnih izkušnjah leta 1950, in je predstavljal popolnoma novo metodo nanosa nege za obraz.

Blagovna znamka Guerlain je bila do leta 1994 družinsko podjetje, ki ga je vodilo nekoliko generacij potomcev Pierre-François-Pascala. Nato jo je dobil koncern Louis Vuitton Moet Hennessy, ampak njen sloves se ni končal. Od parfumov, izdelkov za nego kože obraza in telesa, do dekorativne kozmetike, vsak od proizvodov iz neverjetno široke ponudbe blagovne znamke Guerlain je jamstvo vrhunske kakovosti.

Ni nič čudnega, da je Guerlain še vedno danes povezan z najbolj slavnimi imeni javnega življenja. V modernem času so predstavitelje kraljevskih dvorišč dopolnili številni privrženci blagovne znamke Guerlain iz najbolj slavnih zvezdnic, kot je na primer Rihanna, Courtney Love, Jennifer Lopez, Jessica Biel, Karolina Kurkova, Gwyneth Paltrow, Paris Hilton, Natalia Vodianova ali – malo prej – Marilyn Monroe.

„Ustvarjajte dobre izdelke in nikoli ne delajte kompromisov kar se tiče kakovosti. Kar se tiče ostalega, iščite enostavne ideje in jih uresničujte vestno.“ (Pierre-François-Pascal Guerlain)

Menu