Garnier Botanic Therapy Honey

obnovitveni balzam za poškodovane lase

Garnier Botanic Therapy Honey obnovitveni balzam za poškodovane lase
Garnier Botanic Therapy Honey obnovitveni balzam za poškodovane lase
Garnier Botanic Therapy Honey obnovitveni balzam za poškodovane lase
brez parabenov 200 ml
2,90

Koda: GAR2119 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
sreda, 25. 7. 2018
Darilo za vas
Darilo za vas
Kupite izdelke blagovne znamke Garnier v vrednosti vsaj 6 € in boste prejeli japonke za na plažo kot darilo. Uživajte poletje v velikem stilu z Garnier.

Lastnosti

Tip las
poškodovani in kemično obdelani
Učinek
Regeneracija poškodovanih las

O blagovni znamki Garnier

Kozmetika Garnier že več kot stoletje vpliva na življenja tako moških kot žensk po vsem svetu. Ustanovljena je bila v Franciji in je postopoma postala ena najbolj spoštovanih blagovnih znamk.

Zgodbo blagovne znamke je leta 1904 začel pisati frizer Alfred Amour Garnier, ko je razvil prvi zeliščni tonik za lepe lase, ki je kmalu postal uspešnica. Leta 1960 je nastala prva barva za lase Garnier za domačo uporabo in ženske so začele svoje lase imeti za modni dodatek. Med druge izdelke, ki so postali priljubljeni takoj, sodita na primer micelarna voda Garnier in čistilni gel Garnier Pure Active.

Blagovna znamka Garnier posluša svoje stranke in se odziva na njihove potrebe na področju nege kože in las. Oblikuje izdelke, ki so dejansko učinkoviti, dostopni in olajšajo vsakodnevne lepotne rituale. Zaradi vsega omenjenega je danes kozmetika Garnier tako uspešna in jo najdemo v več kot 120 državah po vsem svetu.

Menu