GalénicSoins Soleil samoporjavitvena gelasta krema za telo

   • Galénic Soins Soleil samoporjavitvena gelasta krema za telo
   • Galénic Soins Soleil samoporjavitvena gelasta krema za telo 1
   • Galénic Soins Soleil samoporjavitvena gelasta krema za telo 2
   • Galénic Soins Soleil samoporjavitvena gelasta krema za telo 3
     več

    Različice Galénic Soins Soleil

    • Galénic Soins Soleil samoporjavitvena gelasta krema za telo (Soothing Self-Tanning Body Gel) 100 mlsamoporjavitvena gelasta krema za telo 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     (Soothing Self-Tanning Body Gel) 100 ml
     Koda: GAL1248

    Gor

    O blagovni znamki Galénic

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    Lastnosti

    konsistenca

    gel

    Koža

    za vse vrste kože

    Blagovna znamka Galénic je del francoskega nadnarodnega farmacevtskega in kozmetičnega podjetja laboratories Pierre Fabre, ki je bilo ustanovljeno leta 1962. Blagovna znamka Galénic je bila uvedena na trg leta 1978 pod krilom priznanega podjetja in v družbi drugih prvovrstnih blagovnih znamk, kot so Klorane, Avène ali A-Derma. Namenjena je za vsakodnevne potrebe kože.

    Zahvaljujoč temeljiti raziskavi s strani materinskega podjetja ima blagovna znamka Galénic dostop do najnovejših strokovnih odkritij in tehnoloških orodij. Zaradi tega vedno izboljša spoznanja o fiziologiji kože. Hkrati izkorišča najbolj dragocene in najbolj učinkovite naravne izvlečke. Vir izrednih učinkov pripravkov Galénic je dragoceno arganovo olje. Izdelki, ki ga vsebujejo, prinašajo edinstveno udobje in zadovoljnost zaradi svilnate teksture in nežne arome. Kombinirajo nežnost, prožnost, udobje in intenzivno regeneracijo.

    S kozmetiko Galénic se boste znašli na maroški puščavi, kjer lahko načrpate izjemno vitalnost iz arganovega dreva, ki ga poznamo tudi kot "drevo življenja". Arganovo olje je obogateno z vitaminom E in ima močne antioksidacijske učinke, prinaša unikatne hranilne in regeneracijske lastnosti. Rezultat boste pri redni uporabi opazili že v nekaj tednih in pogled v ogledalo vas bo zagotovo veselil. Galénic predstavlja navdih za vse posameznike, ki dajejo prednost resnično kakovostnim proizvodom z dokazljivo učinkovitostjo. Izberite iz široke palete kozmetike Galénic po tipu svoje kože in zaželenih učinkih. Z izdelki Galénic bo dobila vsaka ženska spontano sijočo, lepo, dobro negovano in zdravo kožo.

    Gor

    Ocena Galénic Soins Soleil

    Kaj menite o Galénic Soins Soleil izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše