Gabriella SalveteGaby 100% maskara za volumen in privihanje trepalnic

   • Gabriella Salvete Gaby 100% maskara za volumen in privihanje trepalnic
   • Gabriella Salvete Gaby 100% maskara za volumen in privihanje trepalnic 1
     več

    Različice Gabriella Salvete Gaby 100%

    • Gabriella Salvete Gaby 100% maskara za volumen in privihanje trepalnic odtenek 01 Black 12 mlmaskara za volumen in privihanje trepalnic 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     odtenek 01 Black 12 ml
     Koda: GAB2340

     4,50 €

     Spremljaj razpoložljivost

    Gor

    O blagovni znamki Gabriella Salvete

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    Lastnosti

    barva

    črna

    vodoodporno

    no

    Kozmetika Gabriella Salvete | Gabriella Salvete – dekorativna kozmetika, ki je navdušena z žensko dušo. Podjetje SALVETE je bilo ustanovljeno leta 1990 na Češkem. Po nekaj letih raziskav in razvoja je predstavilo novo kozmetično blagovno znamko Gabriella Salvete. Danes je njena dekorativna kozmetika izjemno uspešna na domačem trgu in vedno več prodira tudi v tujino.

    Gabriella Salvete je bila prva češka blagovna znamka, ki je predstavila svoje proizvode na največji svetovni razstavi na področju lepote, kozmetike in wellness v Bologni (Cosmoprof). Na Češkem spada že dolgoletno med najbolj prodajane blagovne znamke dekorativne kozmetike.

    Moderna dekorativna kozmetika izpopolnjuje zahteve po najvišjem standardu in nudi kakovostno nego kože zahvaljujoč visoki vsebnosti naravnih snovi, vitaminov in drugih aktivnih sestavin. Kombinacija skrbne izbire dobaviteljev, odličnih vrhunskih sestavin in nenehne kontrole izdelave zagotavlja izjemno kakovost vseh izdelkov. Cenovna politika blagovne znamke Gabriella Salvete za nameček povzroča, da je dostopna zelo široki skupini strank.

    Dekorativna kozmetika Gabriella Salvete, ki zajema tudi lake in druge izdelke za nohte, široko paleto ličil za oči, ustnice in obraz, vedno združuje kakovost z najnovejšimi trendi in hkrati ohranja ugodno cenovno raven.

    Gabriella Salvete se je navdihnila z življenjem, sanjami in žensko dušo. Pomaga ženskam odkrivati svojo notranjo lepoto.

    Gor

    Ocena Gabriella Salvete Gaby 100%

    Kaj menite o Gabriella Salvete Gaby 100% izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše