Florascent Woody Note Patchouli parfumirano olje uniseks

Blagovna znamka: Florascent

Različice Florascent Woody Note Patchouli

  • Florascent Woody Note Patchouli parfumirano olje uniseks 30 ml parfumirano olje uniseks 30 ml 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    Koda: FAA1169

Gor

O blagovni znamki Florascent

Ocena

Videz stekleničke

Trajanje vonja

Intenziteta

Splošni vtis

>Nemška blagovna znamka Florascent dobavlja na trg naravne dišave za najbolj zahtevne stranke, tako ženske kot moške. Njena glavna ustvarjalna osebnost je slavni Roland Tentunian, ki je oživil evropsko parfumsko umetnost 17. stoletja.

Blagovna znamka Florascent daje velik poudarek na to, da svoje izdelke izdeluje izključno iz cvetličnih esenc in rastlinskih maceratov. Vse sestavine so obdelane tako, da bi ohranile svojo naravno, nezamenljivo aromo.

Samostojne omembe so vredne tudi embalaže – zlasti zelo elegantne stekleničke, ki jih ročno napolnijo in zapečatijo in nato namestijo v stilske papirnate tube. Blagovna znamka Florascente je v času svojega dosedanjega obstoja postala sinonim tradicije, samosvojosti in nekompromisne kakovosti. Poleg klasičnih parfumov in parfumov za dom boste v njeni ponudbi našli tudi posebna aromatična olja, ki jih lahko uporabite za kopel. Blagovna znamka Florascent zagotovo prevzame vse posameznike, ki se hočejo izrazito razlikovati od drugih, pogosto izbirajo na podlagi dizajna in hočejo biti atraktivni za nasprotni spol.

Gor

Ocena Florascent Woody Note Patchouli

Kaj menite o Florascent Woody Note Patchouli izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše