Evoluderm Doucer d Amande

zaščitni šampon za normalne lase

Evoluderm Doucer d Amande zaščitni šampon za normalne lase
Evoluderm Doucer d Amande zaščitni šampon za normalne lase
Evoluderm Doucer d Amande zaščitni šampon za normalne lase
Razprodaja
400 ml
4,57

Koda: EVD0002 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri torek, 17. 7. 2018

Lastnosti

Tip las
normalni
Učinek
Prehrana in regeneracija

O blagovni znamki EvoludermKozmetično blagovno znamko Evoluderm sta leta 2004 ustvarila francoski podjetnik Gabriel Aiach in njegova žena Nathalie. Gabriel je izkoristil svoje prejšnje izkušnje z izdelavo kozmetike in Nathalie je v njegov načrt vnesla igrivega duha. Naslov kozmetike ni nastal naključno, ampak z združitvijo besed „evolution“ (razvoj) in „dermis“ (koža).

Cilj zakoncev je prinesti ljudem kozmetiko, ki temelji na naravnih sestavinah in za dostopno ceno. Evoluderm je postala kozmetika, ki ustreza strankam vseh tipov kože in las. Blagovna znamka se nenehno razvija in samo v 15 letih je obogatila trg s stotinami kakovostnih izdelkov.

Trenutno se kozmetika prodaja v Evropi, Afriki, na Srednjem vzhodu in v Aziji in je v življenje uporabnikov vnesla veliko veselja, kolikor sta vanjo vložila njena ustvarjalca.

Ocena Evoluderm Doucer d Amande

Dodajte novo recenzijo

enostavnost uporabe
kakovost kozmetike
zadovoljstvo z rezultatom
Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih varstva osebnih podatkov.​.
Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!

Menu