Eveline Cosmetics Slim Extreme

učvrstitveni serum za hujšanje proti celulitu s hialuronsko kislino

1×
Eveline Cosmetics Slim Extreme učvrstitveni serum za hujšanje proti celulitu s hialuronsko kislino
Eveline Cosmetics Slim Extreme učvrstitveni serum za hujšanje proti celulitu s hialuronsko kislino
Eveline Cosmetics Slim Extreme učvrstitveni serum za hujšanje proti celulitu s hialuronsko kislino
250 ml
7,90

Koda: EVE0829 | Več kot 20 kosov na zalogi

Izdelek ima lahko drugačno embalažo od tiste, ki je na sliki.

kos
DPD
že jutri torek, 17. 7. 2018

Opis kozmetike Eveline Cosmetics Slim ExtremeOpis:

Inovativni serum za hujšanje Slim Extreme 4D s hialuronsko kislino kombinira hujšanje s pomočjo naravnih učinkovitih snovi z najnovejšimi spoznanji kometologije in estetske medicine. Nova sestava seruma vsebuje diamantne mikro delce in unikatno sestavo aktivnih snovi, ki intenzivno stimulirajo izgorevanje maščob v podkožnem tkivu in zelo učinkovito zmanjšujejo celulit. Diamantni mikro kristali stimulirajo mikro cirkulacijo, aktivno oksigenacijo celic in povečajo prodiranje učinkovitih snovi globoko v kožo. Takojšnjo učinkovitost poveča hialuronska kislina z visoko molekulsko maso, ki globinsko vlaži in gladi. bioHyaluron Slim Complex™ pušča nežen film na koži in ustvarja vidno posvetlitveni in gladilni korzet. Rastlinske matične celice aktivirajo šibke in neaktivne matične celice v koži in stimulirajo njihovo naravno regeneracijo. To omogoča, da se lahko borite s celulitom na naraven način. Lipocell Slim Complex ® stimulira proces izgorevanja maščob v tkivih ima močan shujševalni in oblikovalni učinek.

Učinki:

  • zmanjšuje maščobna tkiva in celulit
  • stimulira mikro cirkulacijo
  • oblikuje postavo
  • deluje do 48 ur

Sestava:

  • diamantni mikro kristali – stimulirajo mikro cirkulacijo, aktivno dodajajo kisik celicam in povečajo prodiranje učinkovitih snovi globoko v kožo
  • hialuronska kislina – globinsko vlaži in gladi
  • bioHyaluron Slim Complex™ – pušča nežen film na koži in oblikuje nevidni posvetlitveni in gladilni korzet
  • rastlinske matične celice – aktivirajo šibke in neaktivne matične celice v koži in stimulirajo njihovo naravno regeneracijo
  • Lipocell Slim Complex® – stimulira proces izgorevanja maščobnega tkiva, ima močne shujševalne učinke in oblikuje postavo

Tip kože:

Namenjen je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanašajte dvakrat na dan na prizadete predele. Temeljito vmasirajte.

Lastnosti

Konsistenca
serum
Tip kože
občutljiva

O blagovni znamki Eveline Cosmetics

Eveline Cosmetics - kakovost za vsakogar. Eveline Cosmetics je bila ustanovljena leta 1983 in danes spada med največje proizvajalce kozmetike na Poljskem. Na trgu deluje približno tri dekade in razširjena je že v več kot 70 državah celega sveta.
Stranke Eveline Cosmetics lahko izbirajo iz zelo bogate ponudbe dekorativne kozmetike in izdelkov za nego kože in celega telesa. Zaupanje svojih strank je blagovna znamka dobila zaradi visoke kakovosti, ki izhaja iz mnogoletnih izkušenj in hkrati zaradi ugodnih cen.
Filozofija blagovne znamke temelji na hitrem odzivu na nove trende in na zavedanju, da je za njene stranke zelo pomembno izbrati pravo kozmetiko zase. Zato se Eveline Cosmetics trudi čim bolj upoštevati potrebe in želje svojih strank in pazi na to, da si v njihovi ponudbi lahko izbere res vsakdo.
Eveline Cosmetics pomeni inovativnost, kakovost, profesionalnost in garancijo učinkovitosti v kombinaciji s prijaznostjo in cenovno dostopnostjo.

Ocena Eveline Cosmetics Slim Extreme

Dodajte novo recenzijo

enostavnost uporabe
kakovost kozmetike
zadovoljstvo z rezultatom
Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih varstva osebnih podatkov.​.
5.0
1 ocena
1
enostavnost uporabe
kakovost kozmetike
zadovoljstvo z rezultatom

Menu