Estée Lauder White Linen

parfumska voda za ženske 60 ml

Estée Lauder White Linen parfumska voda za ženske 60 ml
Estée Lauder White Linen parfumska voda za ženske 60 ml
Estée Lauder White Linen parfumska voda za ženske 60 ml
60 ml
50,60

Koda: EST0215 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
torek, 24. 7. 2018

Opis parfuma Estée Lauder White Linen

Estee Lauder White Linen je nežna cvetlična dišava za ženske, ki je polna svežine in čistosti. Dišava se odpira s prijetno kombinacijo limoninega olja, breskve in aldehida. Kasneje začutite cvetlične note, ki so sestavljene iz vrtnice, jasmina, nageljna in šmarnice. Čutnost parfumu dodaja sandalovine in cedra. Dišava je dopolnjena z medom.

Zavijte se v tančico nežnosti. Parfum Estee Lauder White Linen je namenjen vsem ženskam, ki se želijo počutiti sveže. Primeren je za vroče poletne dni.

Sprostite se in bodite lepa. Dišava Estee Lauder White Linen je polna ženskosti in elegance. Obkrožite se z avro, ki izžareva neskončno energijo. Bodite vesela in polna veselja do življenja. Estee Lauder White Linen pooseblja čutnost, eleganco, naravno lepoto in karizmo.

Sestava

Vrsta dišave
aldehidne, cvetlične

O blagovni znamki Estée Lauder

Parfumi Estee Lauder | Kozmetika Estee Lauder – Estee, rojena kot Josephine Esther Mentzer leta 1906 v znamenitem Queensu, je ustanovila svoje podjetje leta 1935. Estee Lauder – je bila celo svoje življenje voditeljica modnega sveta. Zato ni čudno, da je kozmetika in parfumi Estee Lauder med najboljšimi. Revija Time, ki je ni třeba posebej predstavljati, je uvrstila Estee Lauder med 20 najbolj vplivnih poslovnih magnatov 20. stoletja. Estee Lauder je imela pravilo, da ni nobenega slabega izdelka, ampak so samo slabi prodajalci, je doživela častitljivo starost 97 let. Poskusite luksuzno maskaro Estee Lauder Double Wear.

Menu