Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks polnilo z razpršilnikom

 • Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks polnilo z razpršilnikom
 • Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks polnilo z razpršilnikom 1
 • Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks polnilo z razpršilnikom 2
 • Escentric Molecules Escentric 02 toaletna voda uniseks polnilo z razpršilnikom 3
   več

  Različice Escentric Molecules Escentric 02

  Gor

  Opis parfuma Escentric Molecules Escentric 02

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Sestavine

  Sestava

  jasmin, ambroksan, Iso E Super

  Escentric 02 je dišava ambre in mošusa za ženske in moške nemške blagovne znamke nišnih parfumov Escentric Molecules, ki je bila ustanovljena leta 2006. Berlinski oblikovalec parfumov Geza Schoen se je odločil vstopiti na trg s konceptom, ki se provokativno odziva na način, na katerega se danes izdelujejo in prodajajo parfumi. Njegova ideja je razkrivanje mističnosti celotnega postopka. Vsak parfum znamke Escentric Molecules je neobičajen in provokativen.

  Izjemnost parfumov znamke Escentric Molecules je zasnovana predvsem na tem, da vedno nastajajo v dvojicah, kjer je ena od dišav sinteza različnih sestavin (tako kot večina ljudi razume koncept parfumarstva), druga pa je posvečena eni sami noti (aromatični molekuli), ki določa značaj te sinteze. V primeru Escentric Molecules Escentric 02 gre za sestavino ambroksan, najbolj dišečo komponento ambre (ambergris), eno najstarejših dišavnih sestavin. Ta toaletna voda je v skladu s konceptom nastala hkrati s toaletno vodo Escentric Molecules Molecule 02, ki je izdelana izključno s sestavino ambroksan, medtem ko je Escentric 02 sestavljena iz ambroksana v visoki koncentraciji in drugih sestavin.

  Toaletna voda Escentric Molecules Escentric 02 je sestavljena iz ambroksana v neobičajno visoki koncentraciji in v kombinaciji z akordi jasmina, irisa in sestavine Iso E Super, ki se pojavlja tudi pri dišavi Escentric 01 in Molecule 01 te znamke. Celotna aroma Escentric Molecules Escentric 02 tako ponuja zelo čisto dišavo, ki ji istočasno ne manjka toplega, zapeljivega in rahlo izmuzljivega zaključka. Escentric 02 je primeren za celoletno uporabo tako podnevi kot zvečer. Svojemu uporabniki kadarkoli nudi čudovit občutek izjemnosti.

  Zaradi svoje kakovosti in nesporne pristnosti je toaletna voda Escentric Molecules Escentric 02 kot nalašč za vse ljubitelje inovativnih parfumov in je odlično darilo za tiste moške in ženske iz vaše okolice, za katere veste, da cenijo edinstvenost.

  Gor

  O blagovni znamki Escentric Molecules

  Parfumi blagovne znamke Escentric Molecules so postali skoraj v enem dnevu popolna svetovna uspešnica. Parfumi so uspešni zlasti zaradi svoje unikatne sestave, ki temelji na moči enega edinstvenega dišečega akorda. Nenavadna aroma parfumov Escentric Molecules vas popolnoma prevzame in se boste hoteli vedno veseliti z njo! Luksuzne dišave Escentric Molecules spadajo v skupino tako imenovanih niche parfumov in od leta 2006, ko so bile prvič uvedene na trg, so dobile že veliko navdušencev.

  Nemško blagovno znamko Escentric Molecules je ustanovil berlinski oblikovalec parfumov Geza Shoen, ki se je odločil stopiti na trg s parfumi z nečim izjemnim in nenavadnim. Zahvaljujoč svoji unikatni sestavi so parfumi Escentric Molecules popolnoma nenavadni in provokativni. Parfumi Escentric Molecules imajo zelo dolgo obstojnost in so namenjeni za vsakega, kdor rad išče inovativne in originalne stvari.

  Gor

  Ocena Escentric Molecules Escentric 02

  • 10. december 2017
   Jana

   Ekstra vonj, pisan meni osebno na kožo.

  Kaj menite o Escentric Molecules Escentric 02 izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  TOP niche perfumes for Autumn 2017Limited niche offer 2017

  Menu