Eisenberg Homme, dezodorant brez alkohola in vsebnosti aluminija | salma.si

Eisenberg Homme

dezodorant brez alkohola in vsebnosti aluminija

Eisenberg Homme dezodorant brez alkohola in vsebnosti aluminija
Eisenberg Homme dezodorant brez alkohola in vsebnosti aluminija
Eisenberg Homme dezodorant brez alkohola in vsebnosti aluminija
Brezplačna dostava
100 ml
29,95

Koda: EIS0229 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri četrtek, 16. 8. 2018
Darilo za vas
Darilo za vas
Ne oklevajte in poskusite vroče novosti kozmetične blagovne znamke Eisenberg! Kupite njene izdelke v vrednosti vsaj 80 € in boste dobili kremo za telo, masko in kremo proti gubam v potovalnem pakiranju kot darilo. In kot bonus tudi brezplačno dostavo.

Lastnosti

Tip kože
občutljiva, za vse vrste kože
Vrsta embalaže
dezodorant v spreju

O blagovni znamki EisenbergBlagovna znamka Eisenberg nosi ime svojega ustvarjalca – italijanskega kozmetičnega in parfumskega mojstra, ki mu je ime José Eisenberg. Ta veliki občudovalec lepote, popolnosti in človeškega uma ima dve strasti, ki bistveno vplivata na njegovo življenje in ustvarjanje: umetnost in hi-teh.

Izdelki Eisenberg temeljijo na tako imenovani Trio-Molecular® formuli, ki predstavlja združitev naslednjih treh molekul: encimov (regenerirajo), citokinov (dodajajo energijo) in biostimulantov (dodajajo kisik). Zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z ekstremno visoko učinkovitostjo.

Bogata ponudba Eisenberg vključuje desetine pripravkov, ki so namenjeni za zahtevne stranke, tako za ženske kot tudi za moške – parfume, make-upe, kreme, serume, dezodorante itd. V njihovi sestavi boste našli samo najbolj luksuzne sestavine, kot sta diamantni prašek ali čisto zlato.

Blagovna znamka Eisenberg je postala sinonim edinstvenosti, ekskluzivnosti in nekompromisne kakovosti. Zanimivo je tudi to, da v svoje reklamne kampanje namerno ne vključuje nobenih znanih osebnosti, ker je prepričana o tem, da te vrste promocije njeni izdelki ne potrebujejo.

Blagovna znamka Eisenberg zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po mladostnem videzu, radi se razvajajo in hočejo poudariti svojo izjemnost.

Menu