Driclor Solution antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju

 • Driclor Solution antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju
 • Driclor Solution antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 1
 • Driclor Solution antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 2
 • Driclor Solution antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 3
   več

  Različice Driclor Solution

  • Driclor Solution antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 20 mlantiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   20 ml
   Koda: EMD1444

   Spremljaj razpoložljivost

  Gor

  Opis kozmetike Driclor Solution

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Lastnosti

  Koža

  za vse vrste kože

  Vrsta embalaže

  roll-on dezodorant

  Opis:

  Driclor Solution je antiperspirant roll-on proti prekomernemu potenju iz portfelja blagovne znamke Driclor, ki spada pod priznano farmacevtsko podjetje Stiefel. Unikatni antiperspirant roll-on Driclor Solution učinkuje dolgotrajno in pomaga reševati neprijetnosti, ki so povezane s prekomernim potenjem. Raztopina, idealna zlasti za nanos na predele s povečano mero perspiracije, dolgotrajno zmanjšuje potenje. Driclor je visoko učinkovit in enostavno in hitro z njim dosežete zaželene rezultate. Pripravek ne vsebuje nobenih dišav in je torej primeren za moške in ženske. Znebite se težav s prekomernim potenjem z antiperspirantom roll-on Driclor Solution!

  Učinki:

  • izrazito reducira prekomerno potenje
  • deluje dolgotrajno
  • Tip kože:

   Namenjen je za vse tipe kože. Ne uporabljajte na poškodovani, razdraženi, depilirani ali obriti koži. Pripravek je praviloma zelo dobro toleriran, lahko pa se pojavi začasno pečenje ali srbenje na negovanih predelih kože. Pripravka ne uporabljajte pri občutljivosti ali alergiji na kakršnokoli sestavino pripravka.

   Navodilo za uporabo:

   Pred prvim nanosom ne nanašajte polne plasti, da bi preprečili neželene učinke. Ne umivajte in ne spirajte prizadetih predelov tik pred uporabo pripravka. Pripravek nanašajte minimalno 2 uri po kopeli, prhanju ali umivanju. Ne depilirajte in ne brijte prizadetih predelov najmanj 24 ur pred in po uporabi izdelka. Pripravek uporabljajte samo pred spanjem. Pripravek nanašajte na suho kožo in po nanosu pustite posušiti. Pripravek nanašajte na prizadete predele kože prvi teden 1 krat na dan. Če se bo potenje zmanjšalo, lahko intervale nanašanja podaljšate. Nato uporabljajte samo 2–3 krat na teden. Kasneje zadostuje uporaba pripravka 1 krat na teden. Naslednji dan zjutraj po uporabi pripravka umijte in posušite predele, na katere ste pripravek nanesli. Nato pripravka čez dan ne nanašajte ponovno. Čez dan lahko uporabite svoj priljubljeni dezodorant ali parfum.

  Gor

  O blagovni znamki Driclor

  Svetovno priznano farmacevtsko podjetje Stiefel proizvaja izdelke proti prekomernemu potenju blagovne znamke Driclor. Antiperspiranti iz te serije so zahvaljujoč najbolj modernim tehnologijam zelo učinkoviti, in sicer že po prvi uporabi. Izrazito regulirajo potenje, ne vsebujejo nobenih dišav in so zato primerni tako za moške kot tudi za ženske.

  Pripravki so varni in strogo klinično testirani. Omogočajo naslednji nanos parfuma, kar cenijo zlasti stranke, ki rade uporabljajo svojo priljubljeno dišavo. Aktivna sestavina izdelkov Driclor je Aluminium Chloride Hexahydrate v 20 % koncentraciji, za razliko od ostalih antiperspirantov, ki imajo koncentracijo samo 5 %. Po vsem svetu imajo ljudje možnost, da se seznanijo z antiperspiranti Driclor. Njihova prednost je kakovost in hkrati hitra in dolgotrajna učinkovitost.

  Gor

  Ocena Driclor Solution

  • 3. julij 2017
   Katja

   Odličen izdelek, enostaven nanos in neverjetna učinkovitost. Zelo zadovoljna!

  Kaj menite o Driclor Solution izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu