CoverGirlAmeriška blagovna znamka CoverGirl, ki dobavlja na trg vrhunsko dekorativno kozmetiko, je nastala leta 1958 v Baltimoru (država Maryland). 31 let kasneje je postala del giganta Procter & Gamble. V bogati ponudbi blagovne znamke CoverGirl boste našli senčila za oči, lake za nohte, maskare, šminke, bronzerje in druge izdelke, ki vam bodo pomagali doseči odličen videz.

Blagovna znamka CoverGirl izhaja iz tega, da je sodelovala (in še vedno sodeluje) s celo vrsto slavnih osebnosti. Med navdušence te blagovne znamke sodijo na primer Ellen DeGeneres, Qeen Latifan, Taylor Swift, Sofia Vergara ali Drew Barrymore. Najbolj znan slogan CoverGirl je „enostavno, sveže, lepo“. Gre za prikladno izrazitev dejstva, da se izdelki od tega podjetja enostavno uporabljajo in odlično poudarijo vašo naravno lepoto – kar so glavni vzroki, zakaj so tako priljubljeni pri strankah.

Kozmetika CoverGirl je inovativna, stilska in ne nazadnje tudi finančno dostopna. O njeni izjemnosti priča tudi to, da je v času svojega obstoja dobila številne prestižne nagrade. Blagovna znamka CoverGirl zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po videzu hollywoodskih zvezdnic, iščejo kakovost po razumni ceni in hočejo biti privlačni za nasprotni spol.

celotno besedilo skrij besedilo

Odpri filter Zapri filter

Menu