Clinique Even Better

tekoči puder za osvetljevanje SPF 15

Clinique Even Better tekoči puder za osvetljevanje SPF 15
Clinique Even Better tekoči puder za osvetljevanje SPF 15
Clinique Even Better tekoči puder za osvetljevanje SPF 15
odtenek CN 10 Alabaster 30 ml
27,73

Koda: CLK0333 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 19. 7. 2018

Opis kozmetike Clinique Even Better

Opis:
Dermatološko razvita tekoča podlaga Clinique Even Better prekrije nepopolnosti kože in hkrati skrbi za zdravo in lepo kožo. Že v 4 do 6 tednih uporabe boste zaznali spremembe. Nežne linije so reducirane, koža je zglajena in sijoča. S pomočjo tekoče podlage Clinique Even Better boste dosegli poenoten odtenek kože in vidno zmanjšanje vseh nepopolnosti vključno s starostnimi pegami. Tekoči puder je obogaten z mineralnimi snovmi in ima dolgotrajen prekrivni učinek. Zahvaljujoč faktorju SPF 15 ščiti kožo pred škodljivim UV sevanjem.

Učinki:

  • prekrije nepopolnosti kože
  • skrbi za zdravo in lepo kožo
  • reducira nežne gube
  • posvetli kožo
  • poenoti kožo
  • ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi
  • SPF 15

Sestava:

  • mineralne snovi – odlično prekrijejo nepopolnosti kože

Tip kože:
Primeren za suho in mešano kožo.

Navodilo za uporabo:
Tekoči puder nanašajte od sredine obraza navzven. S pomočjo prstov ali čopiča ga razporedite v smeri proti sencem in liniji vrata.

 

Lastnosti

Konsistenca
tekoči puder
Tip kože
mešana, suha

O blagovni znamki Clinique

Parfumi Clinique | Kozmetika Clinique – se je na trgu pojavila leta 1968. Ustanoviteljica te blagovne znamke je slavna Estée Lauder. Njen oče je izhajal iz Češkoslovaške. Estée Lauder je pred ustanovitvijo nove blagovne znamke prebrala v reviji Vogue pogovor z dermatologom Normanom Orentreichom. Njegova vsebina jo je navdušila za ustvaritev prvovrstne hipoalergene kozmetike, ki jo lahko uporabljajo posamezniki s kakršnimkoli tipom kože. Kremi proti gubam, čistilni toniki, tekoča mila ... Clinique so brez dišav, ne vsebujejo nobenih alergenov in pred svojo uvedbo v prodajo so morali prestati strogo testiranje. Vsak pripravek se preizkuša 12 krat na 600 ljudeh. Zadostuje, da bi samo eden od teh 7200 nanosov povzročil alergično reakcijo in razvoj se začne od začetka. Clinique Laboratories poleg drugega načrtujejo tudi posebni tristopenjski sistem (3 Stem Skin Care System) za odlično in čisto kožo. Ta je sestavljen iz naslednjih korakov: čiščenje, eksfoliacija in hidracija. Pomembna je zlasti eksfoliacija, ki pospešuje naravni proces odstranjevanja odmrlih celic. Posebne omembe so vredna tudi ličila (maskare, korektorji, svinčniki za oči, pudri ipd.) in parfumi Clinique. Prav tako kot vsi ostali proizvodi Clinique, je bila tudi prva dišava (ki so jo poimenovali Aromatics Elixir) namenjena primarno za alergike. Zahvaljujoč temu je tudi dobila velik uspeh in se proizvaja vse do danes. Kot zadnjo zanimivost lahko omenimo Clinique Medical – serija, ki je namenjena za nego pred in po kirurški negi kože. Nastala je v sodelovanju z ameriškim farmacevtskim podjetjem Allergan in je dostopna samo v zdravniških ordinacijah. Blagovna znamka Clinique zagotovo prevzame vse posameznike, ki trpijo zaradi različnih alergij, hrepenijo po lepem in mladostnem videzu ali iščejo kakovostna ličila za razumno ceno.

Menu