Clean Fresh Laundry, aroma difuzor s polnilom 148 ml | salma.si

CLEAN Fresh Laundry

aroma difuzor s polnilom 148 ml

CLEAN Fresh Laundry aroma difuzor s polnilom 148 ml
CLEAN Fresh Laundry aroma difuzor s polnilom 148 ml
CLEAN Fresh Laundry aroma difuzor s polnilom 148 ml
aroma difuzor s polnilom 148 ml

Koda: CLN1201 | Ta izdelek trenutno ni na voljo

Spremljanje razpoložljivosti blaga

Z veseljem Vas bomo po elektronski pošti obvestili, ko bo blago v našem skladišču. Seveda je odvisno od vas, če boste ponudbo izkoristili.

Opis parfuma CLEAN Fresh Laundry

Aroma difuzor CLEAN Fresh Laundry prijetno odišavi vaš prostor. Aroma difuzor vsebuje polnilo, ki s pomočjo vloženih palčk postopoma izhlapeva v zrak in tako se v prostoru ustvari prijetna aroma.

Lastnosti:

  • zračno čista dišava

Navodilo za uporabo:
Intenzivnost dišave v vašem prostoru lahko povečate tudi z občasnim obračanjem namočenih palčk. Temu aroma difuzorju je priloženo polnilo. Hranite zunaj dosega otrok. Če polnilo difuzorja pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo.

O blagovni znamki CLEAN

Parfumi Clean | Inovativno blagovno znamko parfumov Clean je leta 2003 ustanovila Randi Shinder – specialistka za blagovne znamke življenjskega stila. Gre za precej mlado podjetje, ampak zahvaljujoč svojemu originalnemu konceptu in edinstvenim dišavam je hitro dobilo pozornost strank po vsem svetu.
Glavno misel razkriva že sam naslov. Clean pomeni "čist" in točno takšni so parfumi, ki jih pušča v svet. Glavna linija čistih, nezapletenih, tako rečeno vsakodnevnih dišav se je začela že s prvim parfumom Clean, ki je navdušen z vonjem mila. Leta 2005 je sledil Clean Fresh Laundry, ki spominja na vonj sveže opranega oblačila. Gre spet za izrazit vonj po milu z izrazitim akcentom limete in pokošene trave. Ta tip dišave je primeren za proste trenutke, vinkend v naravi, najbolje mu pristanejo kavbojke in top. Zagotovo ne gre za dišavo, ki je primerna za vsakoga. Ne bo prevzela množice, ampak je zelo zanimiva, naravna in nevsiljiva, zaradi česar je dobila veliko oboževalcev.
Vsi parfumi Clean imajo zelo podoben minimalističen dizajn stekleničk in se razlikujejo po barvi stekla. V turkizno zeleni steklenički je nameščen naslednji parfum Clean Rain. Ta predstavlja najbolj klasičen parfum in njegov navdih je spet skrit neposredno v njegovem naslovu. Vonj dežja je v resničnosti zelo prefinjena kompozicija vodnih akcentov s trohico cvetov. Najbolj ženstvena in čutna dišava je Clean Skin. Ni presenetljivo, da naj spominja na golo kožo. Spada med mošusno cvetne dišave, je zelo topla, ženstvena in ima dolgo obstojnost. Podobno ženstven, prefinjen in čuten je parfum Clean Ultimate. Očarljiva kompozicija citrusnega sadja in cvetnih tonov s pridihom dragocenega eksotičnega lesa je ustvarjena za močne in hkrati igrive ženske, ki se želijo počutiti dobro in svojo zadovoljnost pokazujejo svetu.
Tudi ostali parfumi Clean so sveži in enostavni. Clean Cotton T-Shirt odkriva, kako dobro se večinoma počutimo v bombažni majici. Clean Shower Fresh pokaže, da je vonj sveže stuširane kože enostavno seksi. Poletna uniseks dišava Clean Summer Sailing je dišeča predstava o morju, jadranju, svežem vetriču in poteh za obzorje. Gre za aromatično vodno dišavo, ki spominja na svež zrak po nevihti. Moški lahko poskusijo tudi Clean v naslednji uniseks verziji Clean White Woods.
Katero koli od dišav Clean izberete, boste zaživeli avtentično, originalno in hkrati zaupno in znano izkušnjo. Parfumi Clean vas igrivo prisilijo odkriti moč, ki je skrita v navadnih stvareh. Clean je dokaz, da je v enostavnosti moč.

Menu