Chanel Allure Homme Sport

losjon za po britju za moške 100 ml

Chanel Allure Homme Sport losjon za po britju za moške 100 ml
Chanel Allure Homme Sport losjon za po britju za moške 100 ml
Chanel Allure Homme Sport losjon za po britju za moške 100 ml
losjon za po britju za moške 100 ml
60,00

Koda: CHA0042 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri sreda, 18. 7. 2018

Opis parfuma Chanel Allure Homme Sport

Losjon za po britju za moške Chanel Allure Homme Sport odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Osveži kožo, ki je po britju razdražena in rdečkasta, jo odišavi in doda nov odmerek energije.

O blagovni znamki Chanel

Ustanoviteljica blagovne znamke Chanel, znana kot kraljica mode, Gabrielle Bonheur Chanel, se je rodila leta 1883 v mestecu Saumur na zahodu Francije. A modni svet je osvojila šele iz Pariza s svojo progresivno idejo obleke s hlačnicami in krilom.

Coco Chanel je kariero začela kot barska pevka, od koder je prinesla tudi svoj vzdevek. Že leta 1912 je odprla svoj prvi modni salon in kmalu napredovala v priznano modno oblikovalko. Sredi 20. stoletja je narekovala trende visoke mode in znamko Chanel so nosile tudi ženske, kot je Jacqueline Kennedy ali Grace Kelly.

Ni trajalo dolgo in G. B. Chanel je svoje zanimanje razširila tudi na področje kozmetike in parfumov. Sploh prvi parfum Chanel je na trg prišel že leta 1921; šlo je za legendarni Chanel N° 5, ki je do danes ostal ena najbolj slavnih in prodajanih dišav. Kot kultne lahko danes brez strahu poimenujemo tudi dišave Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Chanel Allure Homme Sport ali Chanel Gabrielle.

Menu