Capillan

Capillan je blagovna znamka prvovrstne kozmetike, ki je namenjena za nego vseh tipov las. Spada v portfelj češkega podjetja Irel, ki se osredotoča na gojenje in obdelavo pegastega badlja. Capillan daje velik poudarek na to, da njeni pripravki nimajo nobenih neželenih stranskih učinkov, kot je na primer izsuševanje lasišča ali lomljenje in cepljenje kodrov. Vsak izdelek mora pred uvedbo na trg prestati strogo testiranje.

Šamponi, balzami, stiling geli in drugi izdelki Capillan vsebujejo preverjene naravne sestavine – izvleček nepozebnika, kamilice, koprive, repinca itd. Enostavno se nanašajo in hitro delujejo.

Kozmetika Capillan je nežna in varna. Ima izredno močne regeneracijske, hranilne in zaščitne lastnosti in lepo diši. Njena redna uporaba pa za nameček ne bo preveč obremenila vašega družinskega proračuna. Zahvaljujoč temu je pridobila veliko priljubljenost pri strankah.

Blagovna znamka Capillan zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po bogati, sijoči in zdravi pričeski, so igrivi, se zabavajo z izmišljanjem originalnih pričesk, trpijo zaradi alopecije, prhljaja ali drugih problemov z lasmi.

celotno besedilo skrij besedilo

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Izberite kategorijo

Menu