Caesars World

Blagovna znamka Caesars World ima precej zanimivo zgodovino. Njena ustanovitelja brata Stuart in Clifford Perlman sta prvotno upravljala verigo restavracij Lum´s. Leta 1969 sta pa kupila igralnico v Las Vegas Caesar's Palace in njuno življenje je dobilo popolnoma novo smer. Dve leti kasneje sta skoraj vse restavracije prodala, spremenila ime podjetja na Caesars World in se začela s poslovanjem na področju hazarda.

Na koncu devetdesetih let je podjetje Caesars World prevzel gigant Park Place Entertainment. Še pred tem se je na trgu pojavilo nekaj zelo posrečenih parfumov – Caesars Woman, Caesars Woman Goddess, Caesars Man in Ferentina. Ti so bili navdušeni z antičnim Rimom in zahvaljujoč svoji unikatni združitvi so hitro dobili priljubljenost pri strankah.

Posebne omembe je vreden tudi parfum Caesars men Emperor (2005), katerega srce ustvarjajo jasmin, sivka, pelin, roza les in pelargonija. Ta zapeljiva kombinacija zagotovo prevzame vsako žensko v vaši bližini. Parfumi Caesars World vas lahko popeljejo nazaj v obdobje, ko je rimski imperij vključeval skoraj ves znan svet. Postali boste resnični cesarji in cesarice – močni, ponosni in polni samozavesti.

Blagovna znamka Caesars World zagotovo prevzame vse posameznike, ki iščejo resnično originalne dišave, hočejo poudariti svojo osebnost, so karizmatični, nekonvencionalni in pogumni.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Caesars World.