Byredo Blanche

gel za prhanje za ženske 225 ml

Byredo Blanche gel za prhanje za ženske 225 ml
Byredo Blanche gel za prhanje za ženske 225 ml
Byredo Blanche gel za prhanje za ženske 225 ml
gel za prhanje za ženske 225 ml
35,00

Koda: BYR0636 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri četrtek, 21. 6. 2018

Sestava

Bazne note
pomarančni cvet, potonika, vijolica
Srčne note
lesne note, mošus, sandalovina
Zgornje note
aldehidi, rožnati poper, vrtnica

O blagovni znamki ByredoByredo je švedska blagovna znamka niche parfumov. Ustanovil jo je nekdanji košarkarski igralec in izobražen likovni umetnik Ben Gorham. Ta vsestransko talentiran moški je odkril svojo strast za dišave že med odraščanjem.

Lastno blagovno znamko niche parfumov pa je ustanovil šele leta 2006, ko je v svojih 31 letih začel sodelovati z vodilnimi svetovnimi parfumskimi mojstri, kot sta Olivia Giacobetti ali Jerome Epinette.

Parfumi Byredo so izjemni prav tako kot njihov ustvarjalec. Navdihnjeni so z njegovimi doživetji in spomini na otroštvo ter tudi z indijskimi predniki s strani njegove matere.

Parfumi Byredo se odlikujejo zlasti po svojih čistih in enostavnih kompozicijah, v katerih se lahko popolnoma čuti vsaka sestavina. Odkrijte dišave, ki so resnično unikatne, enkratne in hkrati privlačne. Poskusite nekaterega od posebnih niche parfumov Byredo!

Ocena Byredo Blanche

Dodajte novo recenzijo

videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis
Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih varstva osebnih podatkov.​.
Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!

Menu