Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq toaletna voda za moške

 • Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq toaletna voda za moške
   več

  Različice Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

  • Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq toaletna voda za moške 100 ml toaletna voda za moške 100 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: BVL0040

  Gor

  Opis parfuma Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Sestavine

  Zgornje note

  meta, limona

  Bazne note

  vodne note, morske note

  Srčne note

  vetiver, ambra

  Bvlgari Aqva Pour Homme Toniq je energična in sveža dišava, ki prikliče občutek čistosti in vitalnosti. Vsaka kapljica dišave Aqva je val ledene svežine. Živahni in zanimivi krom odtenki spominjajo na živahno energijo vode. Srce dišave je sestavljeno iz morske pozejdonke, ki je v povezavi z akordom zamrznjene vode. Dišava vas prijetno osveži. Sicilijanska limona z meto vam prinese dobro razpoloženje, zbudi v vas občutek svobode in energije. Močni in moški vetiver, skupaj z ambro pričara čutnost.

  Parfum Bvlgari Aqva Pour Homme Toniq je za vse moške, ki se želijo počutiti seksi in za moške, ki se ne bojijo izstopati iz množice. Dišavo bodo cenili moški, ki ljubijo svobodo in veselje.

  Gor

  O blagovni znamki Bvlgari

  Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

  Gor

  Ocena Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

  Kaj menite o Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu