BvlgariAQVA Pour Homme Toniq toaletna voda za moške

   • Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq toaletna voda za moške
     več

    Različice Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

    Gor

    Opis parfuma Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

    Ocena

    Videz stekleničke

    Trajanje vonja

    Intenziteta

    Splošni vtis

    Sestavine

    Zgornje note

    meta, limona

    Bazne note

    vodne note, morske note

    Srčne note

    vetiver, ambra

    Bvlgari Aqva Pour Homme Toniq je energična in sveža dišava, ki prikliče občutek čistosti in vitalnosti. Vsaka kapljica dišave Aqva je val ledene svežine. Živahni in zanimivi krom odtenki spominjajo na živahno energijo vode. Srce dišave je sestavljeno iz morske pozejdonke, ki je v povezavi z akordom zamrznjene vode. Dišava vas prijetno osveži. Sicilijanska limona z meto vam prinese dobro razpoloženje, zbudi v vas občutek svobode in energije. Močni in moški vetiver, skupaj z ambro pričara čutnost.

    Parfum Bvlgari Aqva Pour Homme Toniq je za vse moške, ki se želijo počutiti seksi in za moške, ki se ne bojijo izstopati iz množice. Dišavo bodo cenili moški, ki ljubijo svobodo in veselje.

    Gor

    O blagovni znamki Bvlgari

    Parfumi Bvlgari | Bvlgari (ustanovljeno 1884, Rim, Italija) je luksuzna modna znamka z značilnim italijanskim slogom. Znamka Bvlgari črpa inspiracijo iz brezčasne lepote grške in rimske umetnosti, ki jo je občudoval ustanovitelj Sotirio Bvlgari, ki izhaja iz grškega Epira iz družine proizvajalca srebrnih nakitov, kar je vidno na stekleničkah parfumov. Prva trgovina Bvlgari je bila v Rimu in kmalu je postala mesto za številna plemiška druženja. Po drugi svetovni vojni je družina Bvlgari uporabljala stroga francoska pravila za proizvodnjo zlatih nakitov in modnih dodatkov Bvlgari, krstila je svojo prvo trgovino v Ameriki (New York) in se je osredotočila tudi na ure. Leta 1993 se je začela tudi proizvodnja parfumov Bvlgari, kar je bilo samo še vprašanje časa. Parfumi Bvlgari so se pokazali s konvencionalno linijo Eau Parfumée au Thé Vert. Zdaj je priljubljena mlada kolekcija Bvlgari Omnia, ampak pri Bvlgari je "mlada" vsaka serija. Zgodovina blagovne znamke parfumov je zelo kratka, ampak hkrati zelo aktivna.

    Gor

    Ocena Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq

    Kaj menite o Bvlgari AQVA Pour Homme Toniq izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše