BLACK FRIDAY 2017

POPUSTI DO -60 % + BREZPLAČNA DOSTAVA

SALMA.SI BLACK FRIDAY 2018 IS COMING SOON …

Black Friday akcija se je končala, ampak ne obupajte. Tudi v letu 2018 za vas pripravljamo najboljše BLACK FRIDAY POPUSTE na parfume in kozmetiko. Že kmalu. Pri nas boste našli samo resnične popuste na kakovostne izdelke od svojih priljubljenih blagovnih znamk. Parfume, kozmetiko in električne pomočnike s popustom za vas skrbno izbiramo. Ne morete dočakati akcije? Popuste in posebne akcije vam ponujamo skozi celo leto. Oglejte si naše:

 

Kaj je Black Friday?

Black Friday ali črni petek je praznik nakupovanja, ki je nastal v ZDA in od tod se je njegova priljubljenost razširila po vsem svetu. Akcija Black Friday prihaja v petek po dnevu zahvalnosti in je povezana z ogromnimi popusti v višini desetin procentov. Vsako leto se z Black Friday začne predbožična nakupovalna vročica.

Izvor črnega petka sega v leto 1929, ko so po zlomu newyorške borze in začetku gospodarske krize nekateri trgovci organizirali dan, ki je bil poln popustov, da bi strankam povrnili željo po nakupovanju. Akcija je vedno bolj priljubljena in danes sodi Black Friday med najboljše nakupovalne praznike v letu.

celotno besedilo skrij besedilo

AKCIJA VELJA OD 20. 11. DO 26. 11. 2017.

Imate izbrano

  • Tedenska akcija

Odpri filter Zapri filter

Cenovni razpon

do

Blagovna znamka

Pokaži več …

Razvrščeno od najbolj prodajanih Abecedno Po ceni

12 3 11

12 3 4 5 11 Pokaži več Nahoru

Menu