Bielenda Magic Bronze

samoporjavitvena krema za temno kožo z vlažilnim učinkom

Bielenda Magic Bronze samoporjavitvena krema za temno kožo z vlažilnim učinkom
Bielenda Magic Bronze samoporjavitvena krema za temno kožo z vlažilnim učinkom
Bielenda Magic Bronze samoporjavitvena krema za temno kožo z vlažilnim učinkom
200 ml
6,29

Koda: BND2361 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri sreda, 18. 7. 2018

Lastnosti

Konsistenca
krema
Tip kože
za vse vrste kože

O blagovni znamki BielendaKozmetično podjetje Bielenda nosi ime svoje ustanoviteljice Barbare Bielende, ki je uspešna diplomantka Kemijske fakultete univerze v Gdansku. Njena bogata ponudba vključuje več kot 400 proizvodov, ki so namenjeni za navadne uporabnike in tudi za profesionalne salone lepote ali wellness centre.

Zanimivo je tudi to, da je bila Bielenda prva poljska blagovna znamka, ki je začela prodajati pripravke, ki vsebujejo izvleček dragocenega dreva dvokrpega ginka (Ginko biloba). Ti so hitro pridobili veliko priljubljenost. Kreme, olja za kopel, losjoni za telo in drugi proizvodi od blagovne znamke Bielenda razvijajo na podlagi najnovejših znanstvenih spoznanj. Poleg že omenjenega ginka boste v njihovi sestavi našli tudi druge preizkušene naravne sestavine – na primer kamilico, alojo vero, karitejevo maslo ali olivno olje.

Kozmetika Bielenda se odlikuje po visoki učinkovitosti in tudi varnosti – vsi izdelki morajo prestati strogo dermatološko testiranje. Posebne omembe je vredna tudi njihova izredna nežnost do kože, zahvaljujoč kateri jih lahko uporabljajo tudi alergiki. Blagovna znamka Bielenda zagotovo prevzame vse posameznike, ki hrepenijo po lepem in zdravem videzu, trpijo zaradi različnih kožnih težav, ali iščejo kakovost za razumno ceno.

Menu