Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline, gel za prhanje za ženske 248 ml | salma.si

Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline

gel za prhanje za ženske 248 ml

Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline gel za prhanje za ženske 248 ml
Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline gel za prhanje za ženske 248 ml
Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline gel za prhanje za ženske 248 ml
gel za prhanje za ženske 248 ml
15,20

Koda: BBO0542 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 16. 8. 2018

Opis parfuma Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline

Gel za prhanje Bath & Body Works Tutti Dolci Golden Honey Praline odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Bath & Body Works

Parfumi Bath & Body Works | Bath & Body Works - dišave za duševno udobje. Bath & Body Works je podružnica podjetja L Brands, ki se ukvarja s proizvodnjo spodnjega perila in izdelki za osebno nego in lepoto, pod katero spada na primer tudi Victoria's Secret. Blagovna znamka Bath & Body Works je ena od vodilnih znamk na področju osebne nege, dišav za dom in ne nazadnje parfumov.
Blagovna znamka Bath & Body Works je bila ustanovljena leta 1990 v ameriškem mestu Ohio. Zelo hitro se je razširila in danes ustvarja ene najbolj priljubljenih dišav v Ameriki. Blagovna znamka temelji na prizadevanju, da nenehno išče najnovejše trende po vsem svetu, ustvarja najlepše dišave in  lahko svojim strankam ponuja najbolj kakovostne dišeče izdelke.
Filozofija Bath & Body Works je prizadevanje, da pomaga svojim strankam izboljšati njihovo čustveno in psihično udobje s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. Za ta namen je blagovna znamka ustvarila široko paleto izdelkov z dokazanimi učinki. Proizvedla je že stotine parfumov, iz katerih je bil prvi uveden na trg leta 2005.
Parfumi Bath & Body Works za ženske in za moške nastajajo v sodelovanju s priznanimi oblikovalci parfumov, kot so Honorine Blanc, Clement Gavarry in David Apel. Vsi njihovi parfumi ponujajo skrbno izbrane vonje z aromaterapevtskimi učinki in skupaj z lepo embalažo predstasvljajo idealna darila praktično za vsakoga.
Naredite vsak svoj dan bolj prijeten z dišavami od Bath & Body Works!

Menu