Bath & Body Works Gardenia & Fresh Rain, krema za telo za ženske 226 g | salma.si

Bath & Body Works Gardenia & Fresh Rain

krema za telo za ženske 226 g

Bath & Body Works Gardenia & Fresh Rain krema za telo za ženske 226 g
Bath & Body Works Gardenia & Fresh Rain krema za telo za ženske 226 g
Bath & Body Works Gardenia & Fresh Rain krema za telo za ženske 226 g
krema za telo za ženske 226 g
12,90

Koda: BBO0338 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
že jutri četrtek, 16. 8. 2018

Sestava

Bazne note
arabski jasmin, hijacinta, potonika
Srčne note
jantar, mah, mošus, sandalovina, vanilija
Zgornje note
bergamotka, gardenija, nektarina, rozina, zelene note

O blagovni znamki Bath & Body Works

Parfumi Bath & Body Works | Bath & Body Works - dišave za duševno udobje. Bath & Body Works je podružnica podjetja L Brands, ki se ukvarja s proizvodnjo spodnjega perila in izdelki za osebno nego in lepoto, pod katero spada na primer tudi Victoria's Secret. Blagovna znamka Bath & Body Works je ena od vodilnih znamk na področju osebne nege, dišav za dom in ne nazadnje parfumov.
Blagovna znamka Bath & Body Works je bila ustanovljena leta 1990 v ameriškem mestu Ohio. Zelo hitro se je razširila in danes ustvarja ene najbolj priljubljenih dišav v Ameriki. Blagovna znamka temelji na prizadevanju, da nenehno išče najnovejše trende po vsem svetu, ustvarja najlepše dišave in  lahko svojim strankam ponuja najbolj kakovostne dišeče izdelke.
Filozofija Bath & Body Works je prizadevanje, da pomaga svojim strankam izboljšati njihovo čustveno in psihično udobje s pomočjo enostavnih prijetnih ritualov vsakodnevne osebne nege. Za ta namen je blagovna znamka ustvarila široko paleto izdelkov z dokazanimi učinki. Proizvedla je že stotine parfumov, iz katerih je bil prvi uveden na trg leta 2005.
Parfumi Bath & Body Works za ženske in za moške nastajajo v sodelovanju s priznanimi oblikovalci parfumov, kot so Honorine Blanc, Clement Gavarry in David Apel. Vsi njihovi parfumi ponujajo skrbno izbrane vonje z aromaterapevtskimi učinki in skupaj z lepo embalažo predstasvljajo idealna darila praktično za vsakoga.
Naredite vsak svoj dan bolj prijeten z dišavami od Bath & Body Works!

Menu