Axe Urban Clean Protection, deo sprej za moške 150 ml | salma.si

Axe Urban Clean Protection

deo sprej za moške 150 ml

Axe Urban Clean Protection deo sprej za moške 150 ml
Axe Urban Clean Protection deo sprej za moške 150 ml
Axe Urban Clean Protection deo sprej za moške 150 ml
deo sprej za moške 150 ml
2,90

Koda: AXE0182 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
nedelja, 19. 8. 2018

Opis parfuma Axe Urban Clean Protection

Odišavljen deo sprej Axe Urban je odličen dodatek k dišavi iz iste linije. Učinkovito se bori proti neželenemu potenju, neguje kožo pod pazduho in jo hkrati lepo odišavi ter osveži za več ur.

O blagovni znamki Axe

Blagovna znamka Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Priljubljena moška kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti in zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.
Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, zaradi katerih je postala znana pri širši javnosti. Zahvaljujoč blagovni znamki Axe lahko poudarite svojo karizmo s pravim vonjem in očarate vse ženske v svoji okolici!
V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite deodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Menu