Axe Excite, gel za prhanje za moške 250 ml | salma.si

Axe Excite

gel za prhanje za moške 250 ml

Axe Excite gel za prhanje za moške 250 ml
Axe Excite gel za prhanje za moške 250 ml
Axe Excite gel za prhanje za moške 250 ml
250 ml
2,30

Koda: AXE0100 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
nedelja, 19. 8. 2018

Opis parfuma Axe Excite

Gel za prhanje Axe Excite odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Doda svežino, koži pa mehkost in polno dišavo, kar spodbudi čute ter povečuje samozavest. Tako vsako tuširanje postane enkratno doživetje.

O blagovni znamki Axe

Blagovna znamka Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Priljubljena moška kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti in zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.
Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, zaradi katerih je postala znana pri širši javnosti. Zahvaljujoč blagovni znamki Axe lahko poudarite svojo karizmo s pravim vonjem in očarate vse ženske v svoji okolici!
V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite deodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Menu