Axe Adrenaline Charge Up Protection, deo-stik za moške 50 ml | salma.si

Axe Adrenaline Charge Up Protection

deo-stik za moške 50 ml

Axe Adrenaline Charge Up Protection deo-stik za moške 50 ml
Axe Adrenaline Charge Up Protection deo-stik za moške 50 ml
Axe Adrenaline Charge Up Protection deo-stik za moške 50 ml
deo-stik za moške 50 ml
3,50

Koda: AXE0245 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 20. 8. 2018

Opis parfuma Axe Adrenaline Charge Up Protection

Odišavljen deo stick Axe Adrenaline Charge Up Protection odlično dopolnjuje dišavo iz iste linije. Trd dezodorant učinkovito preprečuje neprijetno potenje, neguje občutljivo kožo pod pazduho in jo hkrati odišavi za dalj časa.

O blagovni znamki Axe

Blagovna znamka Axe se osredotoča na moške in njihov občutek samozavesti. Priljubljena moška kozmetika se je pojavila na trgu že pred 25 leti in zahvaljujoč svoji kakovosti in privlačnosti svojih vonjev so se nanjo navadili moški po vsem svetu.
Blagovna znamka Axe se odlikuje po svojih šaljivih oglaševalskih spotih, zaradi katerih je postala znana pri širši javnosti. Zahvaljujoč blagovni znamki Axe lahko poudarite svojo karizmo s pravim vonjem in očarate vse ženske v svoji okolici!
V ponudbi blagovne znamke Axe boste našli izredno učinkovite deodorante, deo-stike, gele za prhanje ali pomirjevalne vode za po britju. Poleg potrebne nege ponujajo izdelki Axe tudi prijeten vonj, zahvaljujoč kateremu se boste počutili sveži in privlačni ves dan. Lahko izberete energičen, eleganten ali klasičen vonj. Izdelki blagovne znamke Axe predstavljajo bistvo vaše samozavesti!

Menu