Avon Unique Rose toaletna voda za ženske

 • Avon Unique Rose toaletna voda za ženske
 • Avon Unique Rose toaletna voda za ženske 1
 • Avon Unique Rose toaletna voda za ženske 2
 • Avon Unique Rose toaletna voda za ženske 3
 • Avon Unique Rose toaletna voda za ženske 4
   več

  Različice Avon Unique Rose

  • Avon Unique Rose toaletna voda za ženske 50 ml toaletna voda za ženske 50 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: AVO1694

  Gor

  Opis parfuma Avon Unique Rose

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Toaletna voda za ženske Avon Unique Rose for Her vam prinaša sladek pridih prijetnega okusa. Osvežujoča, sveža in prefinjena kompozicija, v kateri se skriva okusna esencialna osnova. Je odvisno le od vas, kdaj jo odkrijete in se prepustite intenzivni in dolgotrajni aromi.

  Avon Unique Rose for Her je toaletna voda za ženske, ki ljubijo vrtnice, pomaranče ali fižole. Prav to so najbolj izrazite sestavine, ki iz vašega navadnega življenja naredijo zanimivo zgodbo, ki bo polna sreče. Okusite očarljivo tančico, ki postane pomemben del vaše osebnosti.

  Roza steklenička toaletne vode za ženske Avon Unique Rose for Her jasno napoveduje, za koga je namenjena – zlasti za elegantne in hkrati divje dame, ki rade uživajo v življenju. Postanite ena izmed njih. Zaljubite se v samosvoje in zanimive esence dišave Avon Unique Rose for Her.

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon Unique Rose

  Kaj menite o Avon Unique Rose izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu
  kličite 01 777 42 83 Cena dostave in način plačila