Avon Truly Unique toaletna voda za moške

 • Avon Truly Unique toaletna voda za moške
 • Avon Truly Unique toaletna voda za moške 1
 • Avon Truly Unique toaletna voda za moške 2
 • Avon Truly Unique toaletna voda za moške 3
 • Avon Truly Unique toaletna voda za moške 4
   več

  Različice Avon Truly Unique

  • Avon Truly Unique toaletna voda za moške 50 ml toaletna voda za moške 50 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: AVO1693

  Gor

  Opis parfuma Avon Truly Unique

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Originalna in izrazita toaletna voda za moške Avon Truly Unique for Him je izziv, ki je namenjen za resnične džentelmene. Če hrepenite po esencialni pustolovščini, je vam ta kompozicija pisana na kožo. Gre za unikatno, izjemno svežino, ki jo dopolnjuje topla pikantna osnova.

  Avon Truly Unique for Him je toaletna voda za moške, ki dajejo prednost izbranim in edinstvenim sestavinam. Osnovo ustvarja kardamom, ki ga spremlja okusna tangerina. Poskusite nekaj drugega in privlačnega, kar lahko poudari vaš seksapil.

  Rdeča steklenička toaletne vode za moške Avon Truly Unique for Him je okrašena z zelo zanimivim simbolom. Prav ta vas vabi k odprtju dišave in uživanju v klasični kombinaciji izbranih sestavin. Spoznajte skrivnosti očarljive svežine, ki vam jo nudi toaletna voda Truly Unique for Him.

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon Truly Unique

  Kaj menite o Avon Truly Unique izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu