Avon SuperShock Max maskara za povečanje volumna

 • Avon SuperShock Max maskara za povečanje volumna
 • Avon SuperShock Max maskara za povečanje volumna 1
 • Avon SuperShock Max maskara za povečanje volumna 2
   več

  Različice Avon SuperShock Max

  • Avon SuperShock Max maskara za povečanje volumna odtenek Black 10 mlmaskara za povečanje volumna 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   odtenek Black 10 ml
   Koda: AVO0614

  Gor

  Opis kozmetike Avon SuperShock Max

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Lastnosti

  Barva

  črna

  Vodoodporno

  no

  Opis:

  Unikatna maskara Avon Color nudi vašim očem izrazit videz. Vašim trepalnicam dodaja izreden volumen. Lepo jih priviha in vidno dvigne. Posebna, velika in gosta krtačka loči tudi najkrajše in najmanjše trepalnice. Zagotavlja do 12x večji volumen z enim potegom. Lahka, nežna tekstura se odlično oprime vaših trepalnic. Ne ustvarja grudic, ne razpada se. Trepalnice obarva z optimalno količino barve. Edinstvena maskara Avon Color pušča vaše trepalnice optično zgoščene in podaljšane. Poudarja lepoto vaših oči.

  Učinki:

  • dodaja maksimalen volumen
  • trepalnice podaljša
  • za 12x večji volumen
  • loči tudi najkrajše in najmanjše trepalnice
  • ne ustvarja grudic, ne razpada se
  • ne lepi
  • trepalnice odlično priviha in dvigne
  • dolgotrajen učinek

  Navodilo za uporabo:

  Nanašajte z nežnim potegom v smeri od korenin do konic. Za bolj intenziven učinek nanesite več plasti maskare.

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon SuperShock Max

  • 22. februar 2017
   Angela

   Maskara je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 11. julij 2016
   Natasa Hvasti

   Super maskara.Poveča in ne lepi trepalnic.

  Kaj menite o Avon SuperShock Max izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše