Avon Skin So Soft Smooth vlažilni voskasti depilacijski trakovi za telo

 • Avon Skin So Soft Smooth vlažilni voskasti depilacijski trakovi za telo
 • Avon Skin So Soft Smooth vlažilni voskasti depilacijski trakovi za telo 1
   več

  Različice Avon Skin So Soft Smooth

  • Avon Skin So Soft Smooth vlažilni voskasti depilacijski trakovi za telo  kosvlažilni voskasti depilacijski trakovi za telo 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   kos
   Koda: AVO1207

  Gor

  Opis kozmetike Avon Skin So Soft Smooth

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Lastnosti

  Konsistenca

  vosek

  Koža

  za vse vrste kože

  Opis:

  Privoščite si popolnoma gladko kožo že v nekaj trenutkih. Edinstveni voskasti depilacijski trakovi Avon Skin So Soft nežno in temeljito odstranjujejo neželene dlačice samo z enim potegom. Dolgotrajni učinek traja do 4 tedne in nato rastejo tanjše in šibkejše dlačice. Preprečujejo izsuševanje, ohranjajo v koži potrebno raven vlage. Zelo enostavno se uporabljajo. Uporabo lahko opravijo tudi popolne začetnice. Vlažilni voskasti trakovi Avon Skin So Soft dodajo vaši koži odlično prehrano in voljnost. Izboljšajo celotno stanje kože in jo gladijo. Vsak paket vsebuje 10 trakov in 2 depilacijska prtiča, ki imata prijetne, pomirjujoče lastnosti. Zahvaljujoč svoji velikosti in hitri uporabi so depilacijski trakovi Avon Skin So Soft primerni za potovanje.

  Učinki:

  • nežno odstranijo dlačice tudi s koreninami
  • vlažijo
  • kožo mehčajo
  • hranijo
  • paket je primeren za potovanje
  • zelo enostavna uporaba
  • dolgotrajni učinek – do 4 tedne brez dlačic
  • gladijo

  Sestava:

  • olje limnanta – izboljša celoten videz kože, vlaži, pomirja

  Tip kože:

  Primerni za vse tipe kože.

  Navodilo za uporabo:

  Trak z voskom podrgnite med dlanema in nato položite na kožo, iz katere želite odstraniti dlačice. Zgladite v smeri rasti dlačic. Počakajte nekaj sekund. Z zelo hitrim gibom potegnite trak nazaj proti smeri rasti dlačic. Depiliran predel sperite s hladno vodo in obrišite z depilacijskim prtičkom.

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon Skin So Soft Smooth

  Kaj menite o Avon Skin So Soft Smooth izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu