Avon Remover negovalni pripravek za odstranjevanje ličil okrog oči

Blagovna znamka: Avon

Različice Avon Remover

 • Avon Remover negovalni pripravek za odstranjevanje ličil okrog oči (Conditioning Eye Makeup Remover Lotion) 150 mlnegovalni pripravek za odstranjevanje ličil okrog oči 

  Ta izdelek trenutno ni na voljo.

  (Conditioning Eye Makeup Remover Lotion) 150 ml
  Koda: AVO1049

  2,90 €

  Spremljaj razpoložljivost

Gor

Opis kozmetike Avon Remover

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Lastnosti

konsistenca

losjon

tip kože

za vse tipe kože

Opis:

Odlični pomočnik Avon Remover neguje krhko in občutljivo kožo okoli oči. Nežno in temeljito odstranjuje nečistoče in ličila. Nežna sestava kože ne draži in ne izsušuje, ne peče v očeh. Koži ponuja odlično voljnost in jo intenzivno vlaži. Regenerira in gladi kožo okoli oči. Zelo enostavno se uporablja. Ne pušča neprijetnega mastnega filma. Negovalni pripravek za odstranjevanje ličil okoli oči Avon Remover bo poskrbel za popolnoma čisto in zdravo kožo.

Učinki:

 • nežno odstranjuje nečistoče in ličila
 • kože ne izsušuje
 • kože ne draži
 • primeren je za občutljivo kožo
 • mehča
 • vlaži

Tip kože:

Primeren je za vse tipe kože.

Navodilo za uporabo:

Nanesite zadostno količino pripravka na kozmetično blazinico. Z njeno pomočjo nežno očistite kožo okoli oči in odstranite ličila in nečistoče s kože.

Gor

O blagovni znamki Avon

Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

Gor

Ocena Avon Remover

 • 22. oktober 2016
  Maja

  Odličen odstranjevalec ličil.

 • 4. marec 2016
  Anja

  Odličen izdelek

Kaj menite o Avon Remover izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše