Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice

 • Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice
 • Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice 1
 • Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice 2
   več

  Različice Avon Lip Gloss Plump Pout

  • Avon Lip Gloss Plump Pout sijaj za ustnice odtenek Plumping Pearl 7 mlsijaj za ustnice 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   odtenek Plumping Pearl 7 ml
   Koda: AVO3601

  Gor

  Opis kozmetike Avon Lip Gloss Plump Pout

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Opis:

  Avon Lip Gloss Plump Pout je sijaj za ustnice, ki se osredotoča na povečanje vaših ustnic. Naredil jih bo bolj polne, čutne in izrazite. V svoji sestavi vsebuje vitamine A, C in E, ki skrbijo za prehrano in potrebno hidracijo vaših ustnic. Po nanosu pušča prijeten hladen občutek. Če hrepenite po polnih ustnicah, potem je Avon Lip Gloss Plump Pout prava izbira za vas. Učinek našobljenih ustnic vas sigurno prevzame.

  Učinki:

  • ustvarja učinek našobljenih ustnic
  • pušča prijeten hladen občutek
  • na ustnicah ustvarja občutek prijetnega drhtenja

  Sestava:

  • vitamini A, C in E – hranijo in nudijo potrebno hidracijo

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon Lip Gloss Plump Pout

  Kaj menite o Avon Lip Gloss Plump Pout izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše