Avon Infinite Moment toaletna voda za ženske

 • Avon Infinite Moment toaletna voda za ženske
   več

  Različice Avon Infinite Moment

  • Avon Infinite Moment toaletna voda za ženske 50 ml toaletna voda za ženske 50 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: AVO0565

  Gor

  Opis parfuma Avon Infinite Moment

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Sestavine

  Zgornje note

  malina

  Bazne note

  cvetlične note

  Srčne note

  vanilija

  Avon Infinite Moment for Her je odlična novost za ženske, ki se je rodila šele leta 2012. Edinstvena opojna aroma sladkega sadja, ljubkih cvetov in zapeljive vanilje v zaključku postane vaša druga koža in vas ne bo nikoli dolgočasila. Poskusite edinsten parfum od blagovne znamke Avon, ki spada med bolj sladke cvetlično-orientalske kompozicije za kakršnokoli vreme leta. Avon Infinite Moment vam zagotavlja neskončne trenutke neodvisnosti in popolnega občutka lastne privlačnosti!

  Dišava od Avona je nameščena v prelepi steklenički, ki bo okrasila vsako polico s kozmetiko ali toaletno mizo. Elegantne oblike, blesketajoča površina in vijolična barva spominjajo na lepoto, čar in zapeljivost. Mogočen pokrovček deluje dominantno in plemenito, kot krona na glavi kraljice. Naročite ta ekskluziven parfum, ki vam zagotovi občudovanje in pozornost okolice.

  Uravnotežena aroma dišave Infinite Moment se začenja s sladko-svežo okusno malino. Njen mladosten in igriv okus se postopno mehča in se zlije z ljubkim cvetnim srcem. V njem se skrivajo nežna vijolica, eksotičen jasmin in zapeljiva orhideja. Čutno piko na koncu predstavlja esenca prijetne vanilje, ki zaključuje celotno sadno-cvetno kompozicijo. Toaletna voda od Avona ima zelo dobro obstojnost. Iz vaše kože jo boste vohali še veliko časa po uporabi.

  Poceni kozmetika in parfumi Avon prednjačijo zaradi svoje priljubljenosti tudi pred najbolj luksuznimi blagovnimi znamkami celega sveta. Moški in ženske vseh starostnih kategorij in življenjskih smeri prisegajo na dišave od blagovne znamke Avon. Sigurno gre za zelo kakovostne esence in nenavadne ideje, zaradi katerih so parfumi Avon vedno originalni in izjemni. Izbira je res široka, lahko samo zaprite oči in se pustite navduševati z izredno svežimi in lahkimi kompozicijami narave ali z nasičenimi in čutnimi toni različnih cvetov.

  Okusite edinstven cvetlično-orientalski koktajl zapeljivosti in čiste ženstvenosti. Parfum Infinite Moment vam zagotavlja neskončne občutke lepote in veselje lastne privlačnosti. Postanite neverjetno zapeljiva in očarljiva ženska, ki se ji nihče ne bo mogel upreti!

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon Infinite Moment

  Kaj menite o Avon Infinite Moment izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše