Avon Glow bronzer v kroglicah

 • Avon Glow bronzer v kroglicah
 • Avon Glow bronzer v kroglicah 1
 • Avon Glow bronzer v kroglicah 2
   več

  4 različice izdelka od 5,90 €

  Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

  Različice Avon Glow

  • Avon Glow bronzer v kroglicah odtenek Radiant Glow 22 gbronzer v kroglicah  

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   odtenek Radiant Glow 22 g
   Koda: AVO4431

   5,90 €

  • Avon Glow bronzer v kroglicah odtenek Warm Coral 22 gbronzer v kroglicah  

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   odtenek Warm Coral 22 g
   Koda: AVO4416

   6,25 €

  • Avon Glow bronzer v kroglicah odtenek Warm 22 gbronzer v kroglicah  

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   odtenek Warm 22 g
   Koda: AVO0649

   6,25 €

  • Avon Glow bronzer v kroglicah odtenek Deepest Bronze 22 gbronzer v kroglicah  

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   odtenek Deepest Bronze 22 g
   Koda: AVO3765

   6,25 €

  Gor

  Opis kozmetike Avon Glow

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Opis:

  Avon Glow Bronzing Pearls iz kolekcije Glow je bronzer v kroglicah z mikro odbojnimi pigmenti za naravno zagorel videz. Avon Glow Bronzing Pearls so majhne kroglice pudra. Za idealen nanos priporočamo uporabo čopiča. Koža bo izgledala, kot naravno porjavela od sonca. Poskusite ta edinstveni izdelek in dobite privlačen in hkrati naraven videz.

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon Glow

  Kaj menite o Avon Glow izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše