Avon Far Away Gold parfumska voda za ženske

 • Avon Far Away Gold parfumska voda za ženske
 • Avon Far Away Gold parfumska voda za ženske 1
 • Avon Far Away Gold parfumska voda za ženske 2
 • Avon Far Away Gold parfumska voda za ženske 3
 • Avon Far Away Gold parfumska voda za ženske 4
   več

  Različice Avon Far Away Gold

  • Avon Far Away Gold parfumska voda za ženske 50 ml parfumska voda za ženske 50 ml  

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   Koda: AVO1621

  Gor

  Opis parfuma Avon Far Away Gold

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Sestavine

  Zgornje note

  frezija, breskev, dišeči oljkovec

  Bazne note

  ylang ylang, indijski jasmin, cvet pomarančevca

  Srčne note

  jantar, madagaskarska vanilija, sandalovina

  Avon Far Away Gold je parfumska voda za ženske, ki ima zelo sladko osnovo. Dišava ima prijeten, lahek pridih, katerega intenzivnosti se ne da upreti. Številne cvetlične prvine postanejo vaš vsakodnevni navdih in osnova za dobro razpoloženje. Dišava je namenjena za kakršnokoli družbeno priložnost.

  Parfumska voda za ženske Avon Far Away Gold je izrazitev svobodomiselnosti. Jasmin ali vanilija lahko ustvarijo unikatno svežo tančico okoli vašega telesa. Čutna in neodvisna kompozicija temelji na enostavnosti, odprtosti in dolgi obstojnosti.

  Originalna steklenička parfumske vode za ženske Avon Far Away Gold ima zlato barvo in zanimiv obesek. Odprite pot do ljubkega in svežega spoznanja same sebe. Ustvarite posebno in originalno vzdušje, ki dobesedno prevzame vaše vohalne čute.

  Gor

  O blagovni znamki Avon

  Parfumi Avon in priljubljena kozmetika Avon – legenda med kozmetičnimi podjetji. Avon je vodilno svetovno kozmetično podjetje. Spada med največje na področju neposredne prodaje – njegove izdelke prodaja več kot 6 milijonov neodvisnih predstavnikov v več kot sto državah. Široka ponudba Avon vključuje dekorativno kozmetiko, nego za obraz, dišave, modo in gospodinjsko opremo.

  Na začetku zgodbe o blagovni znamki, ki je tako zelo znana, da se je pojavila na primer tudi v kultnem filmu Tima Burotna Edward Škarjeroki, stoji prodajalec na terenu s knjigami David McConnell. Na koncu 19. stoletja je začel David h knjigam dodajati majhno dišeče darilce in zaradi tega, da je zanimanje za njihove dišave naraščalo, je ustanovil kozmetično podjetje California Parfume Company.

  Številni izdelki so poimenovani po rojstnem kraju njegovega priljubljenega avtorja Williama Shakespeara, Stradford upon Avon. Na trg so bili uvedeni leta 1929 in so postali zelo popularni in zato se je podjetje leta 1939 preimenovalo v Avon Product Inc.

  Glavna filozofija blagovne znamke Avon temelji na prepričanju, da je za neposredno prodajo pomemben zlasti osebni kontakt, kar je na samem začetku poudarjal tudi David McConnell. Prva „Avon Lady“ je bila gospa P. F. E. Albee, ki je postala ena od prvih žensk, ki je imela priložnost doseči finančno neodvisnost.

  Vse do danes upošteva Avon Cosmetics svojo zavezo in ponuja ženskam možnost neomejenega zaslužka in hkrati ščiti njihovo zdravje in brani njihove pravice. Zato se Avon intenzivno posveča tudi dobrodelnim projektom, ki se osredotočajo na boj proti raku dojke in nasilju v družini. V okviru družbene ozaveščenosti se osredotoča tudi na ekologijo in obnovo deževnih gozdov in kot eno od prvih pomembnih kozmetičnih podjetij je pred več kot 20 leti ukinilo testiranje pripravkov na živalih.

  Med najbolj znane blagovne znamke podjetja AVON sodijo ANEW, LUXE, Planet Spa, Naturals, Solutions, AVON Color, Skin-So-Soft ali Advance Techniques. Široka ponudba dekorativne kozmetike in kozmetike za nego obraza, dišav in drugih proizvodov za lepoto in udobje je razvijana v Središču za raziskovanje in razvoj v New Yorku, ki zaposluje strokovnjake iz področja biokemije, mikrobiologije, toksikologije, dermatologije in kliničnega testiranja.

  Avon si prizadeva za to, da bi bilo življenje lepše. Izberite si make-up, parfume in druge izdelke Avon na salma.si za odlične cene.

  Gor

  Ocena Avon Far Away Gold

  • 5. oktober 2016
   Larisa

   Ta parfum je res top!

  Kaj menite o Avon Far Away Gold izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše  Menu