ARTDECO FALSE EYELASHES umetne trepalnice | salma.si

Artdeco False Eyelashes

umetne trepalnice

Artdeco False Eyelashes umetne trepalnice
Artdeco False Eyelashes umetne trepalnice
Artdeco False Eyelashes umetne trepalnice
Artdeco False Eyelashes umetne trepalnice
Artdeco False Eyelashes umetne trepalnice
Artdeco False Eyelashes umetne trepalnice
7,90

Koda: ART2281 | Več kot 5 kosov na zalogi

65.15 1 ml

kos
DPD
torek, 21. 8. 2018

Opis kozmetike Artdeco False Eyelashes

Opis:

Artdeco Eyelashes so umetne trepalnice z majhnim lepilom. Trepalnice v traku so narejene iz zelo kakovostnih in odpornih trepalnic. Če so vaše naravne trepalnice redke ali vam v celoti niso všeč, so Artdeco Eyelashes odlična rešitev za vas! Zelo enostavno se nanašajo in odstranjujejo in jih lahko uporabite večkrat.

Učinki:

  • zanesljiva in dolgotrajna adhezija
  • enostaven, hitri nanos in odstranitev
  • popolnoma zgostijo in določijo naravne trepalnice, dodajo manjkajoče ali jih popolnoma nadomestijo

Navodilo za uporabo:

Majhno količino lepila nanesite na trak trepalnic in pustite malo posušiti. Nato ga namestite neposredno h koreninam svojih naravnih trepalnic in pritisnite. Po vsaki uporabo očistite umetne trepalnice z odstranjevalcem ličil, da so dlje časa obstojne.

O blagovni znamki Artdeco

Blagovna znamka Artdeco je bila ustanovljena leta 1985 z vizijo po ustvarjanju kozmetičnih artiklov, ki so navdihnjeni z ljubeznijo do lepote. Velik interes za nove trende in visoko kakovostni izdelki, ki so dostopni vsem ženskam, so Artdeco izstrelili med top kozmetične blagovne znamke v Nemčiji. Danes je kozmetika Artdeco na razpolago v več kot 78 državah sveta.

Artdeco ve, da je vsaka ženska edinstvena. Ima lastni slog in preference, ko želi poudariti svojo lepoto. Kozmetika Artdeco se poklanja tej edinstvenosti in zahvaljujoč raznolikosti svojih artiklov omogoča vsaki ženski, da poudari osebno lepoto točno tako, kot ji je všeč.

Široka paleta barv, nešteto posebnih izdelkov in možnost individualnega sestavljanja lastne barvne lestvice zagotavlja kar najbolj kompleksno, hkrati pa po meri narejeno kozmetično doživetje. Preizkusite make-up Artdeco, ki je igriva alternativa najbolj prestižnim blagovnim znamkam, in spoznajte, da kakovostni izdelki niso vedno nedosegljivi.

Menu