Aronal

Blagovna znamka Aronal spada med tradicionalne proizvaljalce kozmetike za zobe. Danes je nega zob in ustne votline mnoho bolj zahtevna, kot je bila prej, ko je zadostovala kakršna koli zobna ščetka in zobna pasta. Danes zahtevamo od zobne paste več, kot da samo čisti zobe. Zahtevamo dolgotrajno zaščito, preventivno delovanje, zagotavljanje zdravih in lepih zob ter svežega diha. Vedno več dajemo prednost klinično preverjenim učinkom in kakovostni sestavi.

Blagovna znamka Aronal je del šivcarskega koncerna GABA Group, katerega zgodovina se je začela že leta 1638, ko je bilo ustanovljeno podjetje "Goldene Apotheke Basel! (GABA). Leta 1944 se je firma GABA odločila, da se bo posvetila področju, ki se ukvarja z nego ustne votline in je uvedla na trg pasto Aronal. Leta 1963 je bila ustanovljena blagovna znamka Elmex in leta 1986 znamka Meridol. Danes igra GABA in njeni izdelki pomembno vlogo na evropskih trgih na področju nege zob in ustne votline. Hčerinska podjetja GABA imajo vodilni položaj na trgu v Švici, Nemčiji in Avstriji in podjetje je uspešno tudi v drugih evropskih dražavah (npr. Francija, Italija, Poljska).

Aronal je posebna zobna pasta, ki se ne odlikuje le po takojšnjem učinku, temveč tudi po preventivnem . Zobna pasta Aronal je klinično testiran in znanstveno spoštovan pripravek za kakovostno in dolgotrajno nego zob. Podnevi se poveča aktivnost bakterij v oblogah zaradi prehranjevanja in pitja. Z zobno pasto Aronal bakterije v oblogah zjutraj nežno, ampak zelo temeljito odstranite. Vsebnost cinka za nameček ščiti pred krvavitvijo in vnetjem dlesni. Dlesni ostanejo krepki in zdravi, kar je potrebno za naravno zdrave zobe. Jutranje čiščenje zob z uporabo zobne paste Aronal krepi, ščiti dlesni in skrbi za čiste zobe in svež dih za ves dan. Prav tako kakovostno oskrbo zagotavlja Aronal tudi zvečer.

Blagovna znamka Aronal proizvaja poleg zobnih past tudi ustne vode za še boljši učinek v boju z bakterijami in oblogami. V njeni ponudbi boste našli kakovostne zobne ščetke za otroke in odrasle z nadomestnimi glavami. Stranke najbolj pogosto kupujejo zobno pasto Aronal Protection, zobno ščetko + 2 nadomesni glavi Aronal Dental Care v varianti za odrasle in otroke, ali ustno vodo za svež dih Aronal Protection.

Aronal v vaši kopalnici – to je garancija učinkovite nege zdravih in lepih zob. Prinaša kakovost, tradicijo in strokovno preverjeno učinkovitost. Izbirajte skrbno pripravke za nego zob, ki vam pošteno služijo vsak dan in zaslužijo 100% nego.

celotno besedilo skrij besedilo

Menu