Aramis Gentleman toaletna voda za moške

 • Aramis Gentleman toaletna voda za moške
 • Aramis Gentleman toaletna voda za moške 1
 • Aramis Gentleman toaletna voda za moške 2
 • Aramis Gentleman toaletna voda za moške 3
 • Aramis Gentleman toaletna voda za moške 4
   več

  Različice Aramis Gentleman

  Gor

  Opis parfuma Aramis Gentleman

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Sestavine

  Sestava

  ingver, poper

  Aramis Gentleman je toaletna voda za moške, ki je polna ljubke in prijetne svežine. Očarljiva in hkrati mistično opojna kompozicija, skozi katero lahko izrazite svoje občutke. Podlezite čaru pikantne mešanice, ki se bo poigrala z vašimi zahtevnimi vohalnimi čuti.

  Toaletna voda za moške Aramis Gentleman je izziv za pogumne elegante moške, ki ljubijo občutek svobode. Prav to stanje lahko dosežete z ingverjem ali črnim poprom, ki spadata med najbolj prevladujoče sestavine samotne dišave. Dobite moč nad svojim lastnim čarom.

  Steklenička toaletne vode za moške Aramis Gentleman v sebi skriva elegantnega in luksuznega duha. Celotna izvedba stekleničke torej predstavlja okusno češnjo na dišeči torti. Privoščite si esence, ki vam po zelo kratkem trenutku spremenijo aktualen pogled na konkreten dan ali situacijo.

  Gor

  O blagovni znamki Aramis

  Parfumi Aramis | Aramis − klasična moška dišava. Aramis je klasična linija parfumov prestižne kozmetične znamke Estée Lauder. Ob ustanovitvi leta 1964 se je Aramis predstavil s ponudbo prestižnih dišav za moške. Sedaj ima v svojem portfelju celo vrsto zelo uspešnih klasičnih in sodobnih parfumov. Blagovna znamka je dobila ime po vlogi Alexandra Dumasa v nesmrtnih Treh mušketirji, in Aramis, najbolj eleganten mušketir, se tega parfuma prav gotovo ne bi sramoval. Prvi parfum Aramisa, Aramis Aramis for Men, je postal priljubljena klasika in se zaradi svoje brezčasnosti še vedno dobro prodaja. Ta dišava za moške, ki cenijo tradicijo in klasiko, s svojo sestavo stavi na zelo moške lesne ostre tone in je eden redkih parfumov na trgu danes, ki ga zaradi intenzivnosti dišave usnja brez težav prepoznate. Med druge zelo priljubljene parfume znamke Aramis sodijo cipresna dišava Aramis Devin, lesno-cipresna dišava Aramis 900 ali Aramis Tuscany Per Uomo, ki sodi v kategorijo dišav praproti (Fougère). Med novejšimi je treba omeniti Aramis Life, svežo citrusovo aromatsko dišavo, povezano z imenom legendarnega teniškega igralce Andréa Agassija. Te in druge dišave znamke Aramis se danes prodajajo v več kot 130 državah in so še vedno simbol klasične moškosti ter prefinjenosti. Pri njihovi stvaritvi so sodelovali pomembni oblikovalci dišav, Bernard Chant, Ilias Ermenidis, Claude Delville, Raymond Matts, Edouard Flechier, Yves Tanguy in Jean-Claude Delville. Dišave znamke Aramis že pol stoletja obožujejo moški, ki imajo radi klasiko, prestiž in prefinjeno moškost.

  Gor

  Ocena Aramis Gentleman

  Kaj menite o Aramis Gentleman izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše