Aquafresh Ultimate zobna pasta za popolno zaščito zob

 • Aquafresh Ultimate zobna pasta za popolno zaščito zob
 • Aquafresh Ultimate zobna pasta za popolno zaščito zob 1
 • Aquafresh Ultimate zobna pasta za popolno zaščito zob 2
 • Aquafresh Ultimate zobna pasta za popolno zaščito zob 3
   več

  Različice Aquafresh Ultimate

  • Aquafresh Ultimate zobna pasta za popolno zaščito zob 100 mlzobna pasta za popolno zaščito zob 

   Ta izdelek trenutno ni na voljo.

   100 ml
   Koda: AQF1355

  Gor

  Opis kozmetike Aquafresh Ultimate

  Ocena

  Enostavnost uporabe

  Kozmetična kvaliteta

  Zadovoljnost z rezultatom

  Opis:

  Aquafresh Ultimate zobna pasta za kompletno zaščito zob ščiti vaš sijoč nasmeh nad in pod linijo dlesni. Prav v dlesnih je v grobem sedemdeset odstotkov vašega zobovja. Da bi bili vaši zobje lepi in močni, je treba, da negujete tudi dlesni. Molekularni kompleks, ki ga vsebuje učinkovita sestava, odpravlja škodljive bakterije v ustih in hkrati krepi dlesni. Z Aquafresh Ultimate zobno pasto za kompletno zaščito zob so zobje zaščiteni iz vseh strani – v dlesnih in tudi na površini. Ponuja tudi prijeten okus in svež dih.

  Učinki:

  • pomaga temeljito čistiti zobe
  • ščiti dlesni
  • zobe krepi
  • uničuje škodljive bakterije
  • osveži dih
  • Sestava:

   • molekularni kompleks – odpravlja bakterije v ustih in hkrati krepi dlesni
   • Navodilo za uporabo:

    Na zobno ščetko nanesite izdelek v velikosti grahu. Omejite požiranje paste na minimum. Pasto izpljunite in usta temeljito izperite.

  Gor

  O blagovni znamki Aquafresh

  Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

  Gor

  Ocena Aquafresh Ultimate

  Kaj menite o Aquafresh Ultimate izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše