Aquafresh Extreme Clean zobna pasta za svež dah

Blagovna znamka: Aquafresh

Različice Aquafresh Extreme Clean

Gor

Opis kozmetike Aquafresh Extreme Clean

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Opis:

Zobna pasta Aquafresh Extreme Clean je zahvaljujoč svoji konsistenci nepogrešljiv dodatek vaše kopalnice. Ustvarja mikro aktivno peno, ki prodira tudi v težje dostopne predele ustne votline in na ta načinu odlično čisti medzobne prostore. Preprečuje tvorbo zobne gnilobe in kamna. Zahvaljujoč unikatni sestavi odpravlja bakterije z jezika in s tem ohranja dolgotrajen občutek svežine v ustih.

Učinki:

 • preprečujte tvorbo zobne gnilobe in kamna
 • odlično čisti medzobne prostore
 • odpravlja bakterije na jeziku
 • ohranja dolgotrajen občutek svežine
 • Sestava:

  • natrijev fluorid – čisti zobe
  • Navodila za uporabo:

   Zobno pasto Aquafresh Extreme Clean uporabljajte dvakrat na dan. Na zobno ščetko nanesite pasto v velikosti grahu, da bi preprečili prekomerno uživanje fluora.

Gor

O blagovni znamki Aquafresh

Blagovna znamka Aquafresh je ena izmed najbolj znanih proizvajalcev, ki se ukvarjajo z izdelavo pripravkov za ustno higieno. Kompleksni portfelj izdelkov vključuje osnovno in hkrati najbolj pomembno fazo za pravilno nego zob in ustne votline - zobno pasto, zobno ščetko in ustno vodo. Zahvaljujoč modernejšim postopkom, znanstvenim raziskavam in nenehnim inovacijam ponuja Aquafresh popolnoma preverjeno kakovost in dizajn, ki je prijazen za uporabo po razumni ceni.Blagovna znamka Aquafresh (prvotno Aqua-Fresh) je na trgu že od leta 1973. Nastala je v okviru farmacevtskega podjetja Beecham Group, ki je danes del svetovnega koncerna GlaxoSmithKline. Prvotna podoba je simbolizirala "dvojno zaščito" - bel trak s fluoridom za zaščito zob in moder "aqua" za svež dih. Deset let kasneje je bil vzorec preoblikovan za "triple protection" z dodatkom rdeče sestavine za zdrave dlesni. Trije trakovi - rdeč, bel in moder predstavljajo že od leta 1983 registrirano zaščitno znamko Aquafresh. K zobnim pastam se je kmalu pridružila tudi izdelava zobnih ščetk, ustnih vod, dentalnih nitk in drugih pripomočkov za trajno zdravje in estetiko zob ter cele ustne votline.Dobro izbiro zobne paste spodbudi tudi pravilna uporaba zobne ščetke. Aquafresh spada med najbolj tradicionalne blagovne znamke za ustno higieno. Združuje izkušenost in inovacije, preizkušene postopke in najnovejša znanja za najbolj učinkovito nego zob.

Gor

Ocena Aquafresh Extreme Clean

 • 30. marec 2017
  romana

  Pasta zdovoljive kakovosti.

Kaj menite o Aquafresh Extreme Clean izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše