Annick Goutal Le Chevrefeuille

toaletna voda za ženske 2 ml prš

Annick Goutal Le Chevrefeuille toaletna voda za ženske 2 ml prš
Annick Goutal Le Chevrefeuille toaletna voda za ženske 2 ml prš
Annick Goutal Le Chevrefeuille toaletna voda za ženske 2 ml prš
2 ml pršilo
4,00

Koda: ANG0636 | Več kot 5 kosov na zalogi
kos
DPD
ponedeljek, 23. 7. 2018

Opis parfuma Annick Goutal Le Chevrefeuille

Annick Goutal Le Chevrefeuille je nenavadna, ženstvena cvetna dišava, ki spominja na srečne dni otroštva in svetlost pomladi na jugu Francije. Vonj Le Chevrefeuille je povezana s številnimi spomini in omenja srečo in brezskrbno otroštvo.

Parfum Annick Goutal Le Chevrefeuille sestavljajo osvežilni citrusi in cvetlični toni. Energični akordi petit graina se mešajo s svežo limono in privlačnim kovačnikom. Lepa narcisa je dopolnjena z občutljivimi esencami jasmina. Očarlivi ženski parfum od Annick Goutal Le Chevrefeuille lahko nosite ves dan.

Vsi parfumi od Annick Goutal so znani po svojih arhaičnih aromah in čutnosti. Ženski vonj Annick Goutal Le Chevrefeuille poboža vašo dušo in bo tudi zelo prijazen za vašo okolico.

Sestava

Vrsta dišave
cvetlične, zelene

O blagovni znamki Annick Goutal

Parfumi Annick Goutal | Annick Goutal – dišave, ki so rojene iz čustva in talenta. Blagovna znamka parfumov Annick Goutal je zelo originalna že zaradi svoje ustanoviteljice, ki ji je posodila svoje ime. Annick Goutal je bila uspešna pianistka in manekenka, ampak nekaj življenjskih preobratov jo je pripeljalo k parfumom. Šele z ustvarjanjem parfumov je odkrila dejansko uresničitev svojih želja.
Svoj prvi parfum je Annick Goutal uvedla na trg leta 1980. V tem času je že preživela bolečo prekinitev razmerja, iz katerega ji je ostala hčerka Camille, resno bolezen in na koncu srečo v obliki poroke z ljubeznijo iz otroštva. Leta 1977 je srečala oblikovalca parfumov Henrija Sorsana in naslednjih sedem let je posvetila izpopolnjevanju svoje nadarjenosti – občutka za dišave.
Prvi trije parfumi – Folavril, Passion a Eau d'Hadrien – so jasno pokazali edinstvenost talenta Annick Goutal in skupaj z odprtjem prvega salona v Saint Germain se je rodila nova zvezda med kakovostnimi dišavami. Vsaka od dišav Annick Goutal je zelo posebna, navdihnjena z nekom ali nečim pomembnim v življenju ustvarjalke. Vse se odlikujejo po prefinjeni uravnoteženosti tonov in odlični harmoniji. Mnogo stalnih strank se je izrazilo, da ko enkrat poskusite dišavo od Annick Goutal, boste za vedno navdušen oboževalec te blagovne znamke. Nedosegljiva dišava Eau d'Hadrien je na primer všeč Madonni in k Annick Goutal se vedno vrača cela vrsta drugih zvezdnic, modnih urednikov in pomembnih osebnosti sveta mode in stila.

Ko je leta 1999 Annick Goutal umrla, je za sabo pustila več kot 25 edinstvenih parfumov za moške in za ženske. Njeno zapuščino nasledi njena hči Camille, ki s pomočjo Isabelle Doyen ohranja visoko kakovost in vedno spoštuje filozofijo blagovne znamke Annick Goutal, katere moto je: „Ko tradicija postane nadčasovna: Čista čustva.“

Menu