AlqvimiaHand & Nail Care regeneracijska krema za roke in nohte

   • Alqvimia Hand & Nail Care regeneracijska krema za roke in nohte
   • Alqvimia Hand & Nail Care regeneracijska krema za roke in nohte 1
   • Alqvimia Hand & Nail Care regeneracijska krema za roke in nohte 2
     več

    Različice Alqvimia Hand & Nail Care

    • Alqvimia Hand & Nail Care regeneracijska krema za roke in nohte (Perfect Hands) 75 mlregeneracijska krema za roke in nohte 

     Ta izdelek trenutno ni na voljo.

     (Perfect Hands) 75 ml
     Koda: ALQ3670

    Gor

    O blagovni znamki Alqvimia

    Ocena

    Enostavnost uporabe

    Kozmetična kvaliteta

    Zadovoljnost z rezultatom

    Lastnosti

    konsistenca

    krema

    Koža

    za vse vrste kože

    Pomembno podjetje na področju ekskluzivne čisto naravne kozmetike nosi ime Alqvimia. Njena nova zasnova ženske lepote združuje lepoto telesa in duše, ki izhaja iz zdravja in popolne harmonije. Simfonija odlično usklajenih esenc doseže lepoto zaradi združitve telesa in uma.

    Pripravki od blagovne znamke Alqvimia združujejo tradicionalne postopke izdelave parfumov z najnovejšimi tehnologijami izdelave naravne kozmetike. Izkoriščajo staro umetnost aromaterapije in alkimije in rezultate najnovejših raziskav na področju botanike in farmacije. Alqvimia izdeluje svoje kozmetične izdelke iz najbolj izbranih naravnih sestavin iz celega sveta in ponuja učinkovito nego za telo in dušo.

    Prvi alkimistični laboratorij je nastal pod vodenjem Idili Lizcana na severovzhodu Španije, sredi očarljive grenadske flore. Podjetje je doživelo velik razvoj in zahvaljujoč svojemu stališču do humane ekonomike spodbuja Gibanje osveščenih potrošnikov. Ustvarja dobiček s pomočjo postopkov, ki so vodeni z etičnimi in moralnimi vrednotami, kot so pravičnost, fair trade, sočutje, enakovrednost, sodelovanje in iskanje medsebojnih koristi.

    Kozmetični pripravki z odličnimi naravnimi vonji imajo 100 % naravno sestavo in negujejo telo in um cele družine. Alqvimia nežno neguje telo in dodaja duševno ravnovesje ter veselje do življenja moškim, ženskam in otrokom.

    Gor

    Ocena Alqvimia Hand & Nail Care

    Kaj menite o Alqvimia Hand & Nail Care izdelku vi?

    Polja označena z zvezdico * so obvezna.


    Ocena *

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

    1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše