AlkaginBlagovna znamka Alkagin spada v portfelj italijanskega podjetja Istituto Ganassini. Ta nosi ime svojega ustanovitelja, talentiranega biokemika Domenica Ganassinija, ki je postal slaven zlasti zaradi sinteze tako imenovanega vitamina PP (niacina).

Blagovna znamka Alkagin se osredotoča na izdelavo in prodajo ženske intimne kozmetike, ki je namenjena za stranke vseh starostnih kategorij. V njihovi ponudbi boste našli nekoliko izdelkov iz področja zdravstvene nege (na primer vaginalne svečke, ki pomirjajo srbenje in pečenje). Skrivnost izjemne učinkovitosti izdelkov Alkagin temelji na kombinaciji izvlečkov lipe, slezenovca in vrtnega ognjiča. Te rastline pomagajo preprečiti celo vrsto bolezni in za nameček imajo tudi pozitivni vpliv na lepoto kože in las.

Kozmetika Alkagin je kakovostna in hkrati varna. Ne vsebuje parabenov, umetnih barvil niti drugih škodljivih snovi. Vsi pripravki so testirani na prisotnost kovin, kot so kobalt, nikelj ali krom, ki lahko povzročijo alergijsko reakcijo. Blagovna znamka Alkagin zagotovo prevzame vse posameznike, ki zahtevajo visoko funkcionalnost, hočejo preprečiti različne ginekološke težave, ali imajo občutljivo kožo.

celotno besedilo skrij besedilo

V tem trenutku nimamo na razpolago nobenih izdelkov blagovne znamke Alkagin.

Menu