Al Haramain Haramain Mamul kadilo Ward

 • Al Haramain Haramain Mamul kadilo  Ward
   več

  5 velikosti izdelka od 5,90 €

  Navedeni roki so informativni, izhajajo iz pogojev dobavnih rokov prevoznih podjetij.

  Različice Al Haramain Haramain Mamul

  • Al Haramain Haramain Mamul kadilo 80 g Ward kadilo 80 g Ward 

   Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: AHR0146

   5,90 €

  • Al Haramain Haramain Mamul kadilo 80 g Oudh kadilo 80 g Oudh 

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: AHR0147

   5,90 €

  • Al Haramain Haramain Mamul kadilo 80 g Musk kadilo 80 g Musk 

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: AHR0149

   5,90 €

  • Al Haramain Haramain Mamul kadilo 80 g Jasmine kadilo 80 g Jasmine 

   Več kot 5 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: AHR0145

   5,90 €

  • Al Haramain Haramain Mamul kadilo 80 g Amber kadilo 80 g Amber 

   Več kot 20 kosov na zalogi v centralnem skladišču

   Koda: AHR0148

   5,90 €

  Gor

  Opis parfuma Al Haramain Haramain Mamul

  Ocena

  Videz stekleničke

  Trajanje vonja

  Intenziteta

  Splošni vtis

  Kadilo je eterična smola, ki se pridobiva iz drevesa kadilne bosvelije. Uporablja se za različne namene, na primer zaradi čudovitega orientalskega vonja, za očiščenje prostorov in predmetov, tudi za očiščenje oseb. Po različnih prepričanjih lahko s pomočjo kadila očistimo tudi svojo dušo. Kadilo se pogosto uporablja v različnih kombinacija, npr. z mirto in balzamovcem, saj potem med gorenjem oddaja specifično začinjen vonj. Obstajajo štiri glavne vrste smole, vrste pa se ločijo predvsem po času pobiranja pridelka. Pridobiva se z izsekavanjem lubja dreves, pri čemer se sprošča in iz drevesa izteka smola, ki se strdi v obliki solze. Kadilna bosvelija raste v neokrnjeni naravi in na zelo neobičajnih ter drugače neporaščenih krajih, npr. na skalah. Smola vsebuje veliko terpenov, seskviterpenov in diterpenov, ki ji dajejo močno aromo pri gorenju. Kakovostna kadila se veliko uporablja v katoliških cerkvah pri obredih in molitvah. Najrazličnejše kombinacije kadil in vonjav pa lahko uporabljate tudi doma, kjer bodo odlično odišavila celoten prostor in pomagala pri sproščanju misli med prijetno meditacijo. Pustite, da vas prevzame poseben vonj s pridihom Orienta in izkoristite očiščujoče učinke kadila!

  Raba kadila

  Za kajenje s kadilom boste potrebovali – kadilnico, klešče, oglje v tabletah, vžigalice ali vžigalnik. Lahko uporabite tudi suh in čist pesek, ki pa sicer ni nujen. Če boste pesek uporabili, ga v kadilnico natresite toliko, da bo v njej centimetrska plast peska. S kleščami primite tableto oglja in ga prižgite. Oglje segrevajte kakšnih dvajset sekund, da se neha iskriti. Nato ga vstavite v kadilnico. Po kakšni minuti lahko na oglje začnete stresati kadilo. Začnite z majhno količino in kadilo nato dodajajte po lastnem okusu.

  Varnostni napotki za uporabo kadila

  Kadila naj ne uporabljajo otroci. Za kajenje vedno uporabljajte temu namenjeno kadilnico. Kadilnice z gorečim ogljem ne puščajte brez nadzora. Ko oglje ugasne, ga pogasite z vodo.

  Gor

  O blagovni znamki Al Haramain

  Blagovna znamka Al Haramain je bila ustanovljena leta 1970 v najbolj svetem mestu islama – v savdskoarabski Meki. Kasneje se je preselila v Dubaj. To družinsko podjetje dobavlja na trg naravna eterična olja (t. i. Attar parfume), hišne in klasične parfume ter drugo zanimivo blago. Trenutno ima na voljo proizvodni objekt, ki zajema področje neverjetnih 16 000 kvadratnih metrov in po vsem svetu ima več kot 65 tisoč razstavnih prostorov.

  Al Haramain rad kombinira tradicionalne arabske in moderne vonje. Velik sloves so dobili njegovi izdelki, ki imajo kot glavno sestavino argan les. Pozornosti vredne so tudi različne cvetlično-začimbne kompozicije. Iz široke ponudbe blagovne znamke Al Haramain si lahko izbere resnično vsakdo ne glede na starost ali spol!

  Al Haramain si prizadeva za popolnost. Zato daje velik poudarek na dizajn embalaž. Detajlno prefinjene stekleničke v obliki razkošnih orientalskih sladkornic, čajnikov itd. sodijo med najbolj posrečene izdelke, ki jih lahko na tem področju najdete.

  Parfumi Al Haramain so eksotični, romantični, čutni in provokativni. Pri njihovem razvoju so sodelovali vodilni strokovnjaki na svojem področju in zahvaljujoč temu se lahko ponašajo z vrhunsko kakovostjo in dolgo obstojnostjo. Poskusite jih in boste videli, da vam ne bo žal.

  Blagovna znamka Al Haramain zagotovo prevzame vse posameznike, ki pogosto izbirajo po videzu stekleničk, so pripravljeni plačati več za luksuz in so podlegli čaru Bližnjega vzhoda.

  Gor

  Ocena Al Haramain Haramain Mamul

  Kaj menite o Al Haramain Haramain Mamul izdelku vi?

  Polja označena z zvezdico * so obvezna.


  Ocena *

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "

  1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše "  Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o., Londýnské náměstí 881/6, 639 00 Brno, Češka republika, mat. št. 27609057. Podatki so lahko posredovani v obdelavo sestrskim družbam ter drugim obdelovalcem. Upravičeni ste, da svoje soglasje kadar koli prekličete, od upravljavca zahtevate vpogled v lastne osebne podatke, njihov popravek, izbris, prenosljivost ali omejitev obdelave le-teh. Več informacij je na voljo v načelih obdelave osebnih podatkov.​

  Menu