Air Wick Essential Oils Anti Tobacco

električni osvežilec zraka 19 ml nadomestno polnilo

Air Wick Essential Oils Anti Tobacco električni osvežilec zraka 19 ml nadomestno polnilo
Air Wick Essential Oils Anti Tobacco električni osvežilec zraka 19 ml nadomestno polnilo
Air Wick Essential Oils Anti Tobacco električni osvežilec zraka 19 ml nadomestno polnilo
električni osvežilec zraka 19 ml nadomestno polnilo
6,90

Koda: AWI2926 | Več kot 20 kosov na zalogi
kos
DPD
četrtek, 21. 6. 2018

Opis parfuma Air Wick Essential Oils Anti Tobacco

Električni osvežilec zraka Air Wick Essential Oils Anti Tobacco prijetno odišavi vaš dom in v njem ustvari harmonično vzdušje.

Lastnosti:

  • zračno čista dišava

Navodilo za uporabo:
Hranite zunaj dosega otrok in domačih živali. Če polnilo izdelka pride v stik s kožo, prizadeto mesto takoj umijte z veliko količino vode in mila. Če pride v oči, jih nekaj minut splakujte z vodo. Vsebuje hitro vnetljiv aerosol. Hraniti ločeno od vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov toplote. Embalaža je pod pritiskom, v primeru segretja ali poškodbe embalaže jo lahko raznese.

O blagovni znamki Air WickAir Wick – to so očarljive dišave za dom, ki lahko v vsaki sobi ustvarijo edinstveno vzdušje. Blagovna znamka Air Wick je začela svojo dišečo zgodbo že leta 1943, ko je začela ponujati domače dišeče izdelke v Združenih državah Amerike. Zahvaljujoč velikemu zanimanju zadovoljnih strank se je prodaja dišav Air Wick razširila tudi v Kanado, Avstralijo in Evropo. Trenutno so izdelki Air Wick na voljo v več kot 60 državah sveta.

Edinstven svet dišav Air Wick ponuja očarljive dišeče sveče, aroma difuzorje, osvežilce zraka, pršila za sobe in druge unikatne prenosne osvežilce zraka. Dišave Air Wick so zelo raznolike – od cvetličnih, sadnih čez gurmanske vse do citrusnih. Lahko izberete tako dišavo, ki vas prenese v tropske kraje ali nasprotno poudari domače udobno vzdušje. Z Air Wick ste lahko prepričani, da vaš dom bo vedno lepo nadišavljen, vabljiv in hkrati odsev vaše osebnosti.

Ocena Air Wick Essential Oils Anti Tobacco

Dodajte novo recenzijo

videz stekleničke
trajanje vonja
intenziteta
splošni vtis
Z oddajo soglašate z obdelavo osebnih podatkov za namene pridobitve in prikaza ocene izdelka s strani družbe Notino s.r.o. Imate pravico preklicati dano soglasje. Več informacij najdete v načelih varstva osebnih podatkov.​.
Tega izdelka ni ocenil še nihče, bodite prvi!

Menu