Yves Saint Laurent Jazz toaletna voda za moške

   Blagovna znamka: Yves Saint Laurent

   Različice Yves Saint Laurent Jazz

   Gor

   Opis parfuma Yves Saint Laurent Jazz

   Ocena

   Videz stekleničke

   Trajanje vonja

   Intenziteta

   Splošni vtis

   Sestavine

   Sestava

   hrast, vrtnica, jasmin, geranija, koriander, pelargonija

   Yves Saint Laurent Jazz je parfum, ki ga je med svojim ustvarjanjem resnično navdihnila jazzovska kultura. Izhajal je iz same osnove jazza, za katerega je značilna sproščenost, dinamičnost, prijetna atmosfera, ampak tudi uživanje v življenju s polnimi pljuči in pozitivnimi mislimi.

   Njegov uporabnik se bo znašel v Parizu na koncu 19. stoletja, v času klica po svobodi in razcvetu jazzovske kulture, predvsem pa je parfum Jazz s svojim bistvom brezčasen. Izjemen je zaradi svoje razgibanosti in pulzirajoče energije. Všeč bo vsakemu moškemu, ki si ne dovoli narekovati in hoče v življenju resnično uživati.

   Vonj tega parfuma je moški in zelo kompleksen. V prvi fazi pride najbolj do izraza sivka, bergamotka, bazilika, janež, muškat in koriander. V naslednji fazi prihajajo topli akordi geranije, jasmina in irisa. Sandalovina, cedra, ambra, tobak in tonka so v osnovi in celoten potek koordinirajo, na koncu pa vse skupaj počasi zaključijo.

   Gor

   O blagovni znamki Yves Saint Laurent

   Parfumi Yves Saint Laurent | Kozmetika Yves Saint Laurent je prišla na trg leta 1961, ko je ustanovitelj Yves Henri Donat Mathieu Saint Laurent ustvaril svojo prvo kolekcijo z imenom Yves Saint Laurent. Svoje poklicno življenje je začel v hiši Dior, ki jo je Yves Saint Laurent prevzel po tragični smrti Diora. Yves Saint Laurent je tako pri 25 letih postal najmlajši vodja salona Haute couture. Medtem je ta Francoz z alžirskimi koreninami nekajkrat dobesedno spremenil zgodovino in modne trende. Tudi kozmetika in parfumi Yves Saint Laurent so klasika znamke, na primer Yves Saint Laurent Jazz ali Yves Saint Laurent Opium, ki je zelo kontroverzen zaradi dišave in naslova.

   Gor

   Ocena Yves Saint Laurent Jazz

   Kaj menite o Yves Saint Laurent Jazz izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše