Wilkinson Sword Xtreme 3 Black Edition brivniki za enkratno uporabo

   Blagovna znamka: Wilkinson Sword

   DARILO ZA VAS
   Odlična akcija z blagovno znamko Wilkinson Sword! Ob vsakem kupljenem izdelku od te blagovne znamke boste prejeli brivnik za enkratno uporabo Wilkinson Sword Xtreme3 Sensitive kot darilo.

   Različice Wilkinson Sword Xtreme 3 Black Edition

   • Wilkinson Sword Xtreme 3 Black Edition brivniki za enkratno uporabo 10 kos (Aloe Vera) 10 kosbrivniki za enkratno uporabo 10 kos 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    (Aloe Vera) 10 kos
    Koda: SWO0037

    7,90 €

    Spremljaj razpoložljivost

   Drugi izdelki Wilkinson Sword Xtreme 3 Black Edition

   Gor

   O blagovni znamki Wilkinson Sword

   Ocena

   Enostavnost uporabe

   Kozmetična kvaliteta

   Zadovoljnost z rezultatom

   

   Začetek blagovne znamke Wilkinson Swords sega do leta 1898, ko se je hladno orožje spremenilo v britvico, predhodnico današnjega brivnika. Od tega leta se je začela dolga pot razvoja brivnikov in novih tehnologij, ki so moškim in kasneje tudi ženskam olajšali osebno higieno. Leta 1971 je podjetje uvedlo na trg prvo orodje, ki je imelo rezilo trdno vpeto v plastičnem etuiju in zaradi tega je bilo bolj varno. Leta 1994 je blagovna znamka predstavila prvi brivnik za ženske, ki jih je ščitil pred poškodovanjem.

   Leto za letom je podjetje predstavljalo številne druge novosti, kot je na primer sistem rezil pri moških in ženskih brivnikih, uvedbo titanskih rezil, sisteme za britje za moške in ženske za enkratno uporabo ali različno kombinirane brivnike. Leta 2010 je Wilkinson Sword uvedel na trg revolucionarno nego za britje z vlažilnim trakom, ki kožo vlaži med britjem.

   Danes je podjetje lider na svetovnem trgu in številne ženske in moški si ne znajo brez brivnikov Wilkinson predstaviti življenja. Uporabite brivnike, ki imajo visoko učinkovitost in so nežni do kože!

   Gor

   Ocena Wilkinson Sword Xtreme 3 Black Edition

   Kaj menite o Wilkinson Sword Xtreme 3 Black Edition izdelku vi?

   Polja označena z zvezdico * so obvezna.


   Ocena *

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

   1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše   Menu

   kličite 01 777 42 83