Violife Rockee Ellie zobna ščetka za otroke + 2 nadomestni britvici

Blagovna znamka: Violife

Različice Violife Rockee Ellie

  • Violife Rockee Ellie zobna ščetka za otroke + 2 nadomestni britvici (Ergonomically Designed Handle)zobna ščetka za otroke + 2 nadomestni britvici 

    Ta izdelek trenutno ni na voljo.

    (Ergonomically Designed Handle)
    Koda: VIO0040

Gor

O blagovni znamki Violife

Ocena

Enostavnost uporabe

Kozmetična kvaliteta

Zadovoljnost z rezultatom

Violife prihaja s popolno revolucijo v čiščenju zob! Ta newyorška blagovna znamka je nastala leta 2004 in v zavest strank se je zapisala z baterijskimi soničnimi zobnimi ščetkami, ki se odlikujejo z izjemno zmogljivostjo in zagotavljajo resnično učinkovito higieno ustne votline. Unikatni dizajn zobnih ščetk Violife je načrtoval slavni dizajner Philippe Starck. Baterijske sonične zobne ščetke so idealne za potovanje. Lahko ste prepričani, da je za vaše zobe odlično poskrbljeno kadarkoli in kjerkoli. Edinstveni vzorci in barve zobnih ščetk Violife vas popolnoma prevzamejo in postanejo odlični modni dodatek za vaš nasmeh.

Blagovna znamka Violife se ukvarja tudi z izdelavo razkužil, ki jih bodo cenili vsi uporabniki ortodontskega aparata, ljudje z oslabljeno imuniteto in pri virusnih boleznih. Odkrijte svet popolne zobne higiene z blagovno znamko Violife!

Gor

Posnetki Violife Rockee Ellie

Gor

Ocena Violife Rockee Ellie

Kaj menite o Violife Rockee Ellie izdelku vi?

Polja označena z zvezdico * so obvezna.


Ocena *

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše

1 2 3 4 5 0 - najslabše, 5 - najboljše